Wij laten u graag kennismaken met elektrische boxsprings. Er gaat een droomwereld voor u open. Zo biedt een verstelbare boxspring optimaal comfort en gemak voor bijvoorbeeld mensen die moeilijk ter been zijn. Als u kiest voor een elektrische boxspring, is het wel belangrijk dat uw persoonlijke voorkeuren vooraf worden meegenomen.
In deze blog vindt u in welke situaties een elektrische boxspring dé uitkomst is om weer heerlijk te kunnen slapen.

Comfortabel slapen op een elektrische boxspring

Allereerst helpt een elektrische boxspring bij het in- en uitstappen als u gaat slapen of ontwaakt. Bent u bijvoorbeeld op leeftijd of moeilijk ter been door een ziekte of operatie? Dan is dit type boxspring de perfecte keuze. Daarbij kan het lichamelijke pijnklachten verlichten. Door het hoofd- of voeteneinde omhoog te zetten, ontlast u uw spieren en verbetert het uw ademhaling. Ook zorgt het voeteneinde voor verlichting in uw benen na een dag beweging.

Extra ontspannen houding

Naast dat een elektrische boxspring uw belemmeringen tot een heerlijke nachtrust kan verlichten, is het ook dé reden voor ultiem gemak. Zo houdt u wellicht van een goed boek of televisiekijken in bed. Zet dan het hoofd- en voeteneinde op automatische wijze omhoog. Dit resulteert in een ontspannen houding om te genieten van uw vrijetijdsbesteding. Wanneer een boxspring de geavanceerde zero-gravity functie beschikt, profiteert u van extra ontspanning.

Snurk verminderen met een elektrische boxspring

Een elektrische boxspring kent dus meerdere voordelen voor een betere nachtrust. Maar wist u dat het ook snurken kan verminderen? Dit kan dankzij een anti-snurkfunctie. In ons assortiment vindt u aantal elektrische boxsprings waarin deze feature al inzit, zoals bij het stijlvolle merk Velda. Zij biedt elektrische boxsprings gemaakt door vakmanschap en ambacht. Bekijk bijvoorbeeld eens de Velda Finesse RFM of Velda Poqqet elektrisch.

Verrijking voor uw slaapkamer

Naast het unieke assortiment van Velda, biedt het luxe merk Serta diverse elektrische boxsprings als verrijking voor uw slaapkamer. Eén daarvan is de Serta Classico. Dit moderne, strakke design is kenmerkend door de lijnen en mooie eenvoud. Met meer dan 90 jaar ervaring in het fabriceren van innovatieve slaapsystemen biedt Serta een hoge mate van comfort en luxe.

Soorten elektrische boxsprings

Nu de verschillende redenen voor het nemen van een elektrische boxspring helder zijn, helpen wij u graag met de keuze welk soort het beste aansluit op uw persoonlijke behoeften. Bij Van Manen Slaapkamers gaan wij alleen voor het hoogste comfort. Daarom adviseren wij u graag een boxspring met RFM-afstandsbediening welke u gemakkelijk opbergt. Daarbij hebben wij speciale boxsprings in ons assortiment met hoofd- en voeteneind en knieholteondersteuning. Dit soorten boxsprings bieden uw lichaam de ergonomie waar het behoefte aan heeft.

Slaapkameradvies bij Van Manen Slaapkamers

Bent u er nog niet helemaal uit welke boxspring het beste bij u past? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Deze keuze kan ook niet gemaakt worden aan de hand van een tekst, een boxspring moet u namelijk voelen en testen. Een boxspring moet aansluiten bij uw lichaam. Wanneer u bij ons komt proefliggen, kijkt onze adviseur naar uw slaaphouding en adviseert over welke bed het beste bij u past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u informeren door onze kundige slaapadviseurs.

Meer inspiratie