Van Manen heeft als beddenspecialist een uitgebreid assortiment kwaliteitsbedden, waaronder de graag geziene boxspring.
Maar, waarom is dit type bed eigenlijk uitgegroeid tot het populairste slaapsysteem? Wij geven hier graag antwoord op. In deze blog vindt u de belangrijkste redenen waarom een boxspring dé uitkomst is.

Een goede nachtrust met een boxspring

Wist u dat u een derde van uw leven slapend doorbrengt? Een aanmerkelijk feit om uw persoonlijke voorkeuren op elkaar af te laten stemmen voor een goede nachtrust. Te beginnen bij uw ligcomfort, afhankelijk van lichaamsbouw, gewicht en leeftijd. De bodems van onze boxsprings van merken VeldaSerta en Mérens maken uw ligcomfort hoogwaardiger dan de meeste lattenbodems. Daarbij kunnen de veren in de box belasting van schouders en heupen beter opvangen en veel beter op specifieke punten ondersteunen. Deze combinatie maakt dat u meer ontspannen ligt en de volgende dag uitgerust wakker wordt.

Afmetingen van een boxspring

Het ene bed is anders dan andere bedden. De grootte van een bed verschilt namelijk per individu, te beginnen bij de hoogte ervan. Veelal is het in- en uitstappen van een gemiddeld bed moeilijk. Een boxspring neemt dit ongemak voor u weg. Zo zijn boxsprings veelal hoger wat ervoor zorgt dat u hoger ligt. Dit slaapcomfort maakt het hotelwaardig, waar de boxspringlijn Serta gespecialiseerd in is.

Daarbij komen onze boxsprings in veel mogelijke afmetingen voor. Wilt u een tweepersoons boxspring? Van Manen heeft tweepersoons boxsprings van 180×200 en 160×200 centimeter. Liever een eenpersoons boxspring? Wij bieden boxsprings van 90, 100, 120 en 140×200 centimeter aan. Voor meer ruimte hebben wij ook boxsprings met een lengte van maar liefst 210 en 220 centimeter!

Tweepersoons boxspring

Een boxspring bij Van Manen is volledig aanpasbaar op uw ligcomfort, lichaamsbouw en verdere wensen. Maar wat nou als uw partner daarentegen andere slaapvoorkeuren heeft? Dan is de boxspring alsnog de conclusie. Onze tweepersoons boxsprings hebben los van elkaar verstelbare matrassen. Zo kunnen zowel uw partner als u van een goede nachtrust worden voorzien.

En wat dacht u van een topper? Door te kiezen uit twee verschillende matrassen met een topmatras, slaapt u beiden heerlijk en heeft u geen last van een naad tussen de matrassen. Daarbij is het keren en opmaken van een topper erg gemakkelijk. Deze oplossing zorgt dus niet alleen voor één geheel maar ook voor maximaal comfort. Lees hier meer informatie of een topper nodig is in uw persoonlijke situatie.

In stijl slapen met een boxspring

Het bed is daarnaast het centrale punt in uw slaapkamer. De keuze in stijl hiervan is afhankelijk van uw interieur. Kiest u voor een strakke, moderne uitstraling of juist voor een klassieke, romantische sfeer? Met een boxspring geeft u eenvoudig een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. Een boxspring is uitgevoerd in stof, waardoor veel verschillende structuren en kleuren mogelijk zijn.  Van Manen heeft oneindige combinaties in boxsprings passend bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. Kom langs in onze prachtige 600m2 grote showroom in Barneveld en ontdek alle stijlen.

Slaapkameradvies bij Van Manen

Bent u er nog niet helemaal uit welke boxspring het beste bij u past? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Deze keuze kan ook niet gemaakt worden aan de hand van een tekst, een boxspring moet u namelijk voelen en testen. Een boxspring moet aansluiten bij uw lichaam. Wanneer u bij ons komt proef liggen, kijkt onze adviseur naar uw slaaphouding en adviseert over welke bed het beste bij u past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u informeren door onze kundige slaapadviseurs.

Meer inspiratie