Hedendaags, elegant en modern. Dat zijn de bedden en boxsprings van Velda! Een eigentijdse collectie met schitterende bedden in allerlei kleuren en maten. Moderne modellen die opvallen. Maar wat het belangrijkste is, is dat ze comfortabel zijn.
Niet alleen een streling voor het oog, maar kwaliteit waar u heerlijk op kunt slapen. De best mogelijke nachtrust bieden is niet voor niets het ultieme doel van Velda.

Design bed van Velda of liever een stevig bedkader?

Gaat u voor een design bed met mini pocket vering of een stevig bedkader? Bij ieder bed heeft u keuze uit aangepaste hoofdborden en nachttafels of nachtkastjes. Alles gepersonaliseerd door de vrije stofkeuze. Combineerbaar met alle matrassen. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment Velda boxsprings, zoals de Velda FlyVelda Finesse en Velda Poqqet. Bij verschillende modellen heeft u keuze uit een vlak model of elektrisch verstelbaar. Groot voordeel aan elektrisch verstelbaar is dat u zeer comfortabel kunt lezen of televisie kijken in bed. Ook kunt u tijdens het slapen het bed helemaal verstellen naar uw wensen. Zo staat niets een heerlijke nachtrust nog in de weg.

Doe nieuwe energie op in uw Velda boxspring

Een goede nachtrust is essentieel om de dag goed door te komen. Verschillende situaties kunnen het natuurlijke evenwicht verstoren. Stress, gebrek aan beweging en/of weinig ontspanning vragen veel van onze energie. Een onverstoorde slaap van gemiddeld 8 uur per dag brengt de energievoorraad weer op peil. U brengt gemiddeld 1/3 van uw leven in bed door, dan is het toch wel belangrijk dat dit bed van goede kwaliteit is en u nieuwe energie geeft. Velda bedden zijn voorzien van hoge kwaliteit slaapsystemen om rugklachten tegen te gaan. Kies uit het ruime assortiment boxspringslattenbodems en matrassen.

Onze adviseur helpt u graag bij uw zoektocht naar het perfecte bed

Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur in de showroom. Hij kan u precies vertellen waar u op moet letten bij het kopen van een bed. In onze showroom kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft in de slaapkamer. Niet alleen bedden en boxsprings van Velda, maar ook nachtkastjes, op maat gemaakte kledingkasten en beddengoed. Voor een complete metamorfose van uw slaapkamer bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres. Wij hopen u binnenkort te zien!

Meer inspiratie