Een bed kan er schitterend uitziet, maar waar het om gaat is dat u lekker slaapt! De keuze van een goed matras is dan ook heel belangrijk.
Bij Van Manen Slaapkamers hebben wij matrassen van Mérens, Serta en Velda. In dit blogbericht willen we u meer vertellen over de Velda Bodyprint matrassen.

Een goede nachtrust is van groot belang

Velda combineert 60 jaar ervaring en know-how met de meest vooruitstrevende technieken op het gebied van slaapcomfort. Een goede nachtrust is van groot belang om de dag goed door te komen. Wilt u ontspannen wakker worden? Dan moet alles kloppen, zoals de temperatuur in uw slaapkamer, het klimaat én het comfort van uw matras. Misschien is de Bodyprint matras van Velda de ideale matras voor u!

Velda Bodyprint Pocket en 700 in de showroom

In onze uitgebreide showroom vindt u een groot aantal matrassen, waaronder de Velda Bodyprint Pocket en de Bodyprint 700. Kenmerkend aan deze matrassen zijn de vochtregulatie, warmte controle, drukvermindering en elasticiteit. Wilt u slapen in een frisse omgeving met een persoonlijk matras met aangepast comfort en lichaamondersteuning? Ervaar zelf de Bodyprint matras van Velda! In deze collectie matrassen ontmoeten nieuwe en oude, beproefde technologieën elkaar. De matras maakt het eenvoudig om van houding te veranderen tijdens uw slaap. Voel zelf het verschil!

Unieke Bodyprint matras met afneembare hoes

De unieke Bodyprint kernen hebben een speciale hoes waardoor u maximaal geniet van alle goede eigenschappen van deze bijzondere matrassen. Deze hoes is afneembaar en wasbaar op maximaal 60 graden. De slaapkant is voorzien van een elastisch dubbel jersey in Tencel kwaliteit. Daarnaast zijn de zijkant en onderkant uitgevoerd in ventilerend 3D Aerotec stof voor optimale hygiëne. De Bodyprint hoes is milieu vriendelijk, hygiënisch, zeer elastisch, biedt veel comfort en goede ventilatie.

Probeer de Velda matrassen in onze showroom

Onze adviseurs Rien en Ernesto helpen u graag in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Barneveld. Bent u op zoek naar een goede matras, eventueel in combinatie met een bed of boxspring? U bent van harte welkom!

Meer inspiratie