Bent u op zoek naar een bed dat stijlvol is en waarin u heerlijk kunt slapen? Bij Van Manen Slaapkamers vindt u een uitgebreid assortiment ledikanten, waaronder van Steel & Stockings.
Laat u zich inspireren in deze blog door het eigentijdse merk, bekend om haar natuurlijke kenmerken en ambacht.

Steel & Stockings bij Van Manen Slaapkamers

Alleen de beste, hoogwaardige producten omtrent de slaapkamer vindt u bij Van Manen Slaapkamers. Een van de redenen waarom wij de ledikanten van Steel & Stockings in ons assortiment hebben opgenomen. Steel & Stockings kent met haar vakmanschap, details en eigenheid een lijn aan kwaliteitsproducten. Dankzij het gebruik van sterke materialen en fijne afwerking kunnen deze fantastische ledikanten jarenlang mee. Daarnaast kozen wij voor deze leverancier door het verhaal achter het merk.

Ambachtelijk met vrouwelijke twist

Twee vakvrouwen begonnen met het ontwerpen van houten ledikanten in Beneden-Leeuwen, onder de naam Steel & Stockings. In de loop der tijd breidden zij uit met stof, kurk en betonlook. Het ambachtelijke merk staat bekend om haar unieke en robuuste materialen. Denk aan massief eikenhout, leer, rubberwood en betonlook. De eigenheid wordt gekenmerkt door een stoere stijl met een vrouwelijke twist. Dit is ook terug te zien in brandmerken of noesten in het hout. Juist deze eigenschappen maken de uitstraling tot wat het merk is.

Inmiddels heeft Steel & Stockings ook accessoires zoals (nacht)kasten, lampen, bijzettafels, bedbags en een dressboy, in dezelfde allure als de rest van het assortiment.

Steel & Stockings voor ieder interieur

De puurheid van natuurlijke materialen maakt de producten van Steel & Stockings toepasbaar in ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. Zo past een eikenhouten ledikant perfect in een landelijke slaapkamer. Houdt u van een industriële inrichting? Ook dan is een houten ledikant met een afwerking van blauwstijl een echte must-have. De poten maken het ledikant af. En zo kiest u uiteindelijk het bed dat het beste past bij uw stijl en inrichting.

Eyecatcher Viggo

Een bijzonder product uit de Steel & Stockings lijn is Viggo. Deze is gemaakt van rubberwood, de basis voor veel leven in het hout. De combinatie van hout en staal maakt dit bed een echte eyecatcher. Het ledikant is op verschillende kleuren te oliën, evenals de poten. De hoogte van het hoofd- en voetbord of de bedzijde en maatvoering van het ledikant zelf kunt u naar eigen wens aanpassen. Ook zijn bijpassende nachtkastjes, lampen en bedbag optioneel.

Waar u ook voor kiest, bij Van Manen Slaapkamers kiest u voor een gepersonaliseerd bed, speciaal voor u gemaakt.

Slaapkameradvies bij Van Manen Slaapkamers

Wilt u inspiratie opdoen in ons uitgebreid assortiment ledikanten? U bent van harte welkom in onze 600m2 showroom in Barneveld. Door middel van persoonlijk advies in een inspirerende en huiselijke omgeving, helpen de adviseurs van Van Manen Slaapkamers u graag met het kiezen van het juiste ledikant, afgestemd op uw persoonlijke slaapvoorkeuren. Laat u gelijk inspireren door ons bedlinnen, (nacht)kasten en andere accessoires om zo uw eigen, unieke slaapkamer te creëren.

Meer inspiratie