Persoonlijk advies op maat, dat is waar wij voor staan. De slaapmeesters uit Barneveld zijn pas tevreden wanneer u heerlijk kunt slapen in uw nieuwe bed. Koopt u in oktober een bed? Dan krijgt u een gratis hotelbon cadeau!
Een nieuw bed of boxspring kopen is niet eenvoudig. Iedereen is anders en er is geen eenvoudig rekensommetje dat helpt om uw droombed te vinden.

Het is dan ook belangrijk dat u bij de juiste partij binnenstapt om deze belangrijke aankoop te doen. Een partij die vol enthousiasme u helpt om het perfecte bed te vinden. Wordt u bijvoorbeeld wakker met klachten? Onze adviseurs kijken met u mee welk bed het beste bij u past om klachten te voorkomen.

Gemiddeld brengen wij zo’n 1/3 van ons leven door in bed. Het is daarom van groot belang dat u een bed heeft dat bij u past. Pas dan wordt u uitgerust wakker en kunt u vol energie de dag beginnen. Heeft u last van uw rug of wordt u tijdens de nacht regelmatig wakker? Dan kan het zijn dat uw bed of matras aan vervanging toe is. Tijd om een bezoekje te brengen aan Van Manen Slaapkamers.

Jarenlange ervaring en verstand van zaken

Onze adviseurs Rien en Ernesto hebben jarenlange ervaring en verstand van zaken. Vertel hen hoe u slaapt en wat u belangrijk vindt. Aan de hand hiervan zullen de eerste bedden getest worden. Onze adviseur let op uw slaaphouding en of het matras goed aansluit bij uw lichaam! In onze 600 m2 showroom vindt u een uitgebreid assortiment bedden en boxsprings van MérensSertaVelda en Steel & Stockings. Zelf een bed samenstellen? Dat is ook mogelijk! Onze adviseurs vertellen u graag meer over wat er allemaal kan. Door hun gedegen materiaalkennis, geven ze goed advies zodat u weer jarenlang heerlijk kunt slapen.

Goed beddengoed maakt het plaatje compleet

Maak het plaatje compleet met goed beddengoed. Na zo’n 7 jaar is een dekbed toe aan vervanging. En wist u dat u iedere 3 jaar uw hoofdkussen zou moeten vervangen? Iedere nacht verliest u tot 2 liter vocht, dit is van invloed op uw kussen, dekbed en matras. Koopt u bij ons een compleet bed en wilt u uw oude matras inleveren? Dat kan! Wij laten de teruggekomen matrassen recyclen door Retourmatras. Wij vinden het belangrijk dat de oude matrassen een nieuw leven krijgen als bijvoorbeeld sportvloer of isolatie. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan de circulaire economie.

Kies voor een unieke kast op maat

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een kast op maat? Een uniek meubelstuk dat voortkomt uit een stukje vakmanschap. Samen met onze adviseur maakt u een 3D ontwerp dat helemaal aansluit bij uw interieur en stijl. Onze meubelmaker maakt van de mooiste materialen een kast op maat die perfect past in uw slaapkamer.

Hotelbon cadeau bij aankoop van een compleet bed

U bent van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. Kom proefliggen en laat u informeren door onze kundige adviseurs. En koopt u in oktober een compleet bed of boxspring? Dan krijgt u een gratis hotelbon cadeau!

Voorwaarden hotelbon actie:
– Hotelbon cadeau bij aankoop van een compleet bed of boxspring in de maand oktober
– Niet inwisselbaar voor geld
– Niet in combinatie met andere acties

Onze adviseur in de showroom kan u meer vertellen over de voorwaarden. Kom spontaan langs of maak een afspraak.

Meer inspiratie