Van Manen Slaapkamers is onderdeel van Van Manen WoonThemaCentrum. Aan de rand van het winkelcentrum van Barneveld, vindt u Van Manen WoonThemaCentrum met 7 ondernemingen onder 1 dak.
Bij ons woonboulevard vindt u vrijwel alles op het gebied van wonen. Wilt u meer weten? Plan uw bezoekje aan Van Manen WTC.

Slaapkamer metamorfose? U zit goed bij Slaapkamers!

Is uw slaapkamer toe aan een metamorfose? Wij helpen u graag om de slaapkamer van uw dromen te realiseren. Bij ons vindt u bedden en boxsprings van diverse vooraanstaande merken, zoals SertaMérensVelda en Steel & Stockings. Maak uw bed af met nieuw beddengoed, bedlinnen en een passend hoofdkussen. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor nachtkastjes en kasten op maat. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseurs. Zij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Creëer sfeer en warmte met een haard of kachel

Bent u op zoek naar warmte en sfeer voor uw woning? Dan raden wij u aan om een bezoekje te brengen aan onze collega’s van de afdeling Haarden & Kachels. In de showroom staan honderden haarden en kachels (brandend) opgesteld, zodat u een goed idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. Bent u liefhebber van echt houtvuur, of gaat u liever voor het gemak van een (propaan) gaskachel? Onze collega’s denken graag met u mee en vertellen u precies wat er mogelijk is in uw situatie.

Laat u verrassen door het complete aanbod

Naast Slaapkamers, Haarden & Kachels, kunt u ook bij Van Manen WoonThemaCentrum terecht voor Keukens, Badkamers, Zonwering, Parket en Pronto Wonen. Zeven verschillende ondernemingen onder 1 dak. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en ontdek de nieuwe mogelijkheden en trends op het gebied van wonen en inrichting. Zeven afdelingen onder één dak, maar wel allemaal aparte ondernemers. Dat betekent dat u niet op alle afdelingen wat kunt uitzoeken en bij de kassa kunt afrekenen of één factuur krijgt. Ook betekent dit dat het contact alleen via de afdeling loopt waar u uw aankoop hebt gedaan. Wel zo prettig om meteen met de goede afdeling contact op te nemen, zo is het voor iedereen duidelijk en zijn er korte lijntjes.

Wij hopen u binnenkort te begroeten

Bezoekt u de showroom van Slaapkamers? Schroom dan niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega ondernemers. U bent bij Van Manen WoonThemaCentrum aan het goede adres voor woninginrichting. Onze collega’s staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en van uw huis een thuis te maken. Hopelijk kunnen wij u binnenkort begroeten.

Meer inspiratie