Vandaag open tot 17:30
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

U bent welkom in onze uitgebreide showroom.

Doormiddel van persoonlijk advies in een inspirerende en huiselijke omgeving, helpen de adviseurs van Van Manen Slaapkamers je om jouw eigen, unieke slaapkamer te creëren. Maak een afspraak of kom langs.
Openingstijden
Afwijkende openingstijden
Hemelvaartsdag 26 mei Gesloten
Openingstijden deze week
Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 16:30
Zondag Gesloten
Medewerker
Wij helpen u graag verder in onze showroom
Persoonlijke aandacht Geen verkopers maar adviseurs Wij nemen ruim de tijd

Uitgebreid assortiment boxsprings

In onze 600 m² showroom vindt u een uitgebreid assortiment boxsprings en bedden. Met meer dan 20 opstellingen geven wij u een uitgebreide blik in ons assortiment. Van al onze merken zijn een aantal bedden of boxsprings vertegenwoordigd in de showroom. Loop langs de diverse opstellingen en laat u inspireren. Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is of bent u op zoek naar iets specifieks? Ga het gesprek aan met onze adviseurs Rien en Ernesto.

Ga voor een unieke op maat gemaakte kast

Wat niet mag ontbreken in de slaapkamer? Een mooie op maat gemaakte kast van Van Manen Slaapkamers! Maak uw wensen kenbaar en onze adviseur maakt samen met u een ontwerp voor een unieke kast. Daarna gaat onze vakkundige meubelmaker aan de slag om voor u die unieke kast te maken die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en uw slaapkamer. Naast op maat gemaakte kasten, vindt u bij ons ook nachtkastjes van de diverse merken.

Beddengoed in allerlei soorten en maten

Ook voor beddengoed en bedlinnen bent u in onze showroom op de juiste plek! Wij hebben hoofdkussens en dekbedden van Castella en Sylvana. Welk hoofdkussen past het beste bij u? Een hoofdkussen is heel persoonlijk. Wij hebben diverse modellen die u kunt testen. En als kers op de taart maakt u de slaapkamer af met bedlinnen van Beddinghouse. Beddinghouse is opgericht in 1978 en is marktleider op het gebied van bedtextiel. Beddinghouse biedt een breed scala van mondieuze bedtextielcollecties aan, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze showroom en laat u informeren en inspireren! Voor sfeer, rust en kwaliteit gaat u naar Van Manen Slaapkamers in Barneveld.