ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het team - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Wij en onze collega’s staan voor u klaar

Bezoek de showroom in Barneveld!

Van harte welkom in de showroom

Wanneer u onze showroom bezoekt, wordt u hartelijk welkom geheten door onze adviseurs Rien en Ernesto. Rien is al jaren werkzaam in de branche en kan u alles vertellen over ons uitgebreide assortiment. Ernesto vertelt vol enthousiasme over onze boxsprings en bedden en laat u graag de mogelijkheden zien in onze 600 m² showroom. Doe inspiratie op in onze sfeervolle showroom, waar u boxsprings en ledikanten vindt van Mérens, Serta, Velda en Steel & Stockings. Zien we u binnenkort?

Monteurs leveren de slaapkamer bij u thuis

Wanneer u de boxspring van uw dromen gevonden heeft in onze showroom, wordt een afspraak gemaakt om alle spullen bij u thuis af te leveren. Onze monteurs brengen alles naar uw slaapkamer en zorgen ervoor dat het netjes wordt geïnstalleerd. En dezelfde avond kunt u heerlijk slapen in uw nieuwe bed. Heeft u een op maat gemaakte kast besteld? Ook deze wordt netjes bij u thuis gemonteerd.  

Welkom bij Van Manen Slaapkamers

Naast de verkoopadviseur en monteurs, staat er nog een heel team om alles goed te laten verlopen. Onze receptie, planning, service en marketing afdeling zorgen ervoor dat Van Manen Slaapkamers functioneert als een geoliede machine. Iedere dag gaan wij vol enthousiasme aan de slag om alles voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Is uw slaapkamer toe aan een metamorfose? Is het tijd om uw oude bed vaarwel te zeggen en te investeren in een goed en stijlvol bed? Bezoek onze showroom voor sfeer, rust en kwaliteit. 

Onze merken