ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Over ons - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Over ons

Dé beddenspecialist in Barneveld

Bij van Manen Slaapkamers in Barneveld zetten wij iedere dag alles op alles om ervoor te zorgen dat u als klant heerlijk slaapt en met het juiste been uit bed stapt. Met merken als Velda, Mérens, Serta en Steel and Stockings bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsbedden. Naast bedden en boxsprings kunt u bij ons ook terecht voor kasten op maat en beddengoed. Kies het bed in uw favoriete stijl, kleur en stoffering en combineer naar hartenlust met verschillende soorten beddengoed, kussens, kasten en accessoires. U leest het goed, voor een complete slaapkamer metamorfose bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres!

Onze specialisten staan voor u klaar

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen. In onze uitgebreide showroom in Barneveld nemen we graag de tijd om naar u te luisteren en u te woord te staan. We geven professioneel slaapadvies en gaan samen met u op zoek naar het bed dat het best bij u past.

Ligt u het liefst op uw rug, zij of slaapt u meestal op uw buik? We hebben allemaal een ander lichaam en iedereen slaapt op een andere manier. Daarom is persoonlijke aandacht zo belangrijk bij het kopen van een bed. Door goed te luisteren en te onderzoeken wat uw lichaam verlangt, stellen we het optimale bed samen. Daarbij houden we natuurlijk zorgvuldig rekening met uw smaak en persoonlijke wensen. Naast het bed voor hebben we ook volop keuze in kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens, dekbedden en het fijnste bedlinnen.

De beste producten voor uw nachtrust & slaapkamer

Lekker slapen begint met een goed bed en een slaapkamer waar u zich thuis voelt. Als echte beddenspecialist verkopen we topkwaliteit producten van de allerbeste merken. Wij werken alleen met merken die zich onderscheiden doordat zij maatwerk bieden of simpelweg de allerbeste in hun vakgebied zijn. Hierdoor kunnen wij je verzekeren dat alle boxsprings, ledikanten, matrassen, kasten en slaapkameraccessoires van de hoogste kwaliteit zijn. U slaapt daardoor niet alleen beter, alle onderdelen hebben ook een extra lange levensduur.

Slaapkamerinrichting

Het oog wil ook wat. Daarom leveren we als beddenspecialist niet alleen de beste bedden, we helpen ook graag met het ontwerpen van een even mooie als handige slaapkamerinrichting. Kies uit onze ruime selectie beddengoed. Ook kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte kasten en slaapkamer accessoires. Onze adviseurs staan voor u klaar.