Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Wij verwezenlijken uw droom (slaapkamer)

Door middel van persoonlijk advies in een inspirerende en huiselijke omgeving, helpen de adviseurs van Van Manen Slaapkamers u om uw eigen, unieke slaapkamer te creëren.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Een plek voor u

Dé beddenspecialist in Barneveld

Bij van Manen Slaapkamers in Barneveld zetten wij iedere dag alles op alles om ervoor te zorgen dat u als klant heerlijk slaapt en met het juiste been uit bed stapt. Met merken als Velda, Mérens, Serta en Steel and Stockings bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsbedden. Naast bedden en boxsprings kunt u bij ons ook terecht voor kasten op maat en beddengoed. Kies het bed in uw favoriete stijl, kleur en stoffering en combineer naar hartenlust met verschillende soorten beddengoed, kussens, kasten en accessoires. U leest het goed, voor een complete slaapkamer metamorfose bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres!

Lekker slapen begint met een goed bed en een slaapkamer waar u zich thuis voelt. Als echte beddenspecialist verkopen we topkwaliteit producten van de allerbeste merken. Wij werken alleen met merken die zich onderscheiden doordat zij maatwerk bieden of simpelweg de allerbeste in hun vakgebied zijn. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat alle boxsprings, ledikanten, matrassen, kasten en slaapkameraccessoires van de hoogste kwaliteit zijn. U slaapt daardoor niet alleen beter, alle onderdelen hebben ook een extra lange levensduur.

Onze specialisten staan voor u klaar

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen. In onze uitgebreide showroom in Barneveld nemen we graag de tijd om naar u te luisteren en u te woord te staan. We geven professioneel slaapadvies en gaan samen met u op zoek naar het bed dat het best bij u past.

Ligt u het liefst op uw rug, zij of slaapt u meestal op uw buik? We hebben allemaal een ander lichaam en iedereen slaapt op een andere manier. Daarom is persoonlijke aandacht zo belangrijk bij het kopen van een bed. Door goed te luisteren en te onderzoeken wat uw lichaam verlangt, stellen we het optimale bed samen. Daarbij houden we natuurlijk zorgvuldig rekening met uw smaak en persoonlijke wensen. Naast het bed voor hebben we ook volop keuze in kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens, dekbedden en het fijnste bedlinnen.

Stap 1

Online oriëntatie. De eerste kennismaking met Van Manen Slaapkamers, waarin we u graag meenemen in wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Stap 2

Showroombezoek. Tijdens uw eerste bezoek aan onze uitgebreide showroom in Barneveld nemen we graag de tijd om naar u te luisteren en u te woord te staan.

Stap 3

Maatwerk adviesgesprek. We nemen uw wensen door, kijken welk bed bij u past en ontwerpen samen met u (indien gewenst) uw maatwerk kast.

Stap 4

Locatiebezoek. We beoordelen op locatie of uw wensen realiseerbaar zijn. Beoordeeld wordt hoe we het bed het beste in de slaapkamer kunnen krijgen, de maatwerk kast wordt ingemeten.

Stap 5

Aflevering en montage. Oftewel, de realisatie van uw slaapkamerdroom. Onze vakkundige monteurs stellen het bed op de gewenste locatie en sluiten eventuele stroomvoorzieningen aan. Ook de optionele maatwerk kast wordt gemonteerd en afgesteld. Slaap lekker!

Het team van Van Manen Slaapkamers helpt u graag met persoonlijk advies

Als beddenspecialisten van Van Manen Barneveld combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.

Maak een afspraak
Rien adviseur - Van Manen Slaapkamers.
Adviseur
Rien Buitink
Ernesto adviseur - Van Manen Slaapkamers.
Adviseur
Ernesto Kooij
Diane Receptionist - Van Manen Slaapkamers
Receptioniste
Diane Groters
Henk monteur - Van Manen Slaapkamers
Monteur
Henk Vos
Emiel Service VMS
Service
Emiel Croonen
Dirk directeur - Van Manen Slaapkamers
Directeur
Dirk Troost
Michael monteur - Van Manen Slaapkamers
Monteur
Michael Boertien
Aart magazijn en logistiek - Van Manen Slaapkamers
Magazijn en Logistiek
Aart van de Pol
Ben monteur - Van Manen Slaapkamers
Monteur
Ben van Essen
Bianca Marketing & Communicatie - Van Manen Slaapkamers
Marketing & Communicatie
Bianca Jonker
Ruben monteur - Van Manen Slaapkamers
Monteur
Ruben Kleijer