Het is oktober, woonmaand! Dé maand om u te laten inspireren op het gebied van wonen en daar is de slaapkamer natuurlijk een essentieel onderdeel van. Ook bij Van Manen Slaapkamers profiteert u in oktober van diverse aantrekkelijke kortingen.
Zo ontvangt u bij aankoop van een bed of boxsprings een gratis bedlinnenpakket cadeau ter waarde van € 500,-. Daarnaast loopt er ook een mooie actie van Serta.U krijgt namelijk een gratis lightbox bij aankoop van een set uit de Limited Series & Special Edition. Of gaat u liever voor 15% korting bij aankoop van een set uit de LXRY Series van Serta? De keuze is aan u!

Licht in het donker met de Lightbox actie van Serta

Bij aankoop van één set uit de Limited Series of Special Edition, ontvangt u een gratis Lightbox van Serta.

  • De Lightbox bestaat uit een set In- & uitstapverlichting + LED-Lampen. De Led-set kan aan het hoofdbord worden bevestigd als nachtlampje. Eenvoudig in de bediening en ook nog eens dimbaar!
  • Verkoopwaarde van de set is 269,-
  • Actieprijs uitsluitend geldig in combinatie met een complete Limited of Special Edition set
  • Actie loopt van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020

Serta 15% korting tijdens de oktober woonmaand

Heeft u liever korting in plaats van een luxe Lightbox? Aan u is ook gedacht! Tijdens de oktober woonmaand krijgt u namelijk 15% korting op de gehele LXRY collectie, de volledige Limited Series en Special Editions zijn uitgesloten, maar er blijft nog ruim voldoende keuze over! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Casaletto? De Magnum Grande uit de LXRY series vindt u ook bij ons in de showroom! Deze actie geldt ook op alle losse onderdelen van de LXRY collectie, zoals nachtkastjes en matrassen.

Gratis bedlinnenpakket bij aankoop van een bed

Naast de mooie acties van Serta, loopt ook nog onze eigen actie. Bij aankoop van een boxspring of bed van VeldaMérensSteel & Stockings of Serta, krijgt u namelijk een bedlinnenpakket cadeau ter waarde van €500,-. Niet een standaard pakket door ons samengesteld, maar u kunt zelf naar hartelust combineren! Kies wat bij u past. Graag een hoofdkussen of liever nieuw bedlinnen? Het is allemaal mogelijk!

Actievoorwaarden:

  • Gratis bedlinnenpakket twv €500,- bij aankoop van een bed of boxspring
  • Niet geldig in combinatie met andere acties (zoals de lopende Serta acties)
  • Actie loopt tot en met 31 oktober 2020

Wilt u meer weten over de lopende acties of slaapkamer inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld. U vindt hier diverse slaapkameropstellingen. Heeft u vragen over de acties of wilt u meer weten over onze uitgebreide collectie? Onze adviseurs staan voor u klaar om u van meer informatie te voorzien. We hopen u binnenkort te verwelkomen.

Meer inspiratie