Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Met de grote keuzevrijheid van Serta kunt u kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.
De hoofdborden en matrassen zijn er in alle maten, passend bij de maten van uw bed. Het design van het hoofdbord bepaalt mede de uitstraling van uw bed in combinatie met één van de Serta matrassen. In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning.

Kies voor een innovatief slaapsysteem van Serta

Serta heeft ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete en luxe uitstraling. Serta is dan ook één van de grootste merken op het gebied van matrassen en boxspring. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en kunt u het luxe hotelgevoel thuis ervaren.

Ontdek de boxsprings uit de Luxury en Limited series

Serta heeft verschillende collecties boxsprings zoals de Luxury series en de Limited series. Modellen met hun eigen unieke eigenschappen, maar stuk voor stuk juweeltjes voor de slaapkamer. Het is niet voor niets dat veel grotere hotelketens, zoals Hilton, Ceasars Palace en Sheraton gebruik maken van Serta boxsprings.

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u eenvoudig een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis op zich. Een op maat gemaakt ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. Wanneer u een stijlvol bed van Serta heeft uitgekozen, kunt u deze afmaken met een Serta matras en topper. Kies uit de verschillende matrassen het matras dat het beste bij u past en u kunt heerlijk slapen in uw luxe Serta boxspring met matras. Slapen alsof u in een hotel bent.

Bezoek onze showroom voor Serta boxsprings

In onze showroom vindt u diverse modellen van Serta opgesteld, zoals de Brut en de Magnum Grande. Schitterende, luxe boxsprings, voorzien van alle gemakken. Wilt u meer weten over de luxe boxsprings van Serta? U bent van harte welkom in onze 600 m² showroom waar onze adviseurs voor u klaar staan. Zij informeren u graag over de mogelijkheden. Maak uw wensen kenbaar in de showroom en vind bij Van Manen Slaapkamers dat stijlvolle bed waar u heerlijk in kunt slapen. Misschien wel een bed van Serta!

Meer inspiratie