Duurzaam slapen op een Nederlands matras? Kies voor een Mérens matras! Misschien slaapt u nog beter wanneer u weet dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen.
Er wordt dan ook zoveel mogelijk gewerkt met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Zo wordt het transport beperkt en daarmee de uitstoot van schadelijke stoffen.

Een Mérens matras gemaakt door echte vakmensen

Het ambacht van matrassenmaker is bij Mérens niet verloren gegaan. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen en in de door u gewenste maatvoering. Ieder model heeft zijn eigen samenstelling en design. De afwerking is altijd fraai en gedetailleerd, zodat u lang kunt genieten van uw Mérens matras. De productie vindt plaats in een moderne werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is namelijk niet een ander woord voor ouderwets. Ambacht betekent voor Mérens dat de individuele kwaliteiten van de Mérens vakmensen doorslaggevend zijn en een stukje kwaliteit en vakmanschap garanderen.

Maximale rust en ontspanning op een Mérens boxspring

In onze showroom vindt u diverse boxsprings van Mérens, zoals Rembrandt en De Ruyter. Dit zijn klassieke boxsprings, maar met een eigentijdse twist. De boxspringcombinaties en topdekmatrassen worden met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. De beddenmakers van Mérens houden rekening met gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Ook de ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bovendien zijn alle producten afgewerkt met veel oog voor detail. Zo is er voor iedere slaper een Mérens bed te vinden.

Bezoek onze showroom voor Mérens boxsprings en matrassen

Wilt u meer weten over deze schitterende bedden? Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom om onze Mérens modellen te bekijken. Een bed is heel persoonlijk, het is daarom belangrijk dat u tijd investeert in het uitzoeken van een bed. De adviseurs in onze sfeervolle showroom vertellen u precies waar u op moet letten. Bezoek Van Manen Slaapkamers voor sfeer, rust en kwaliteit in uw slaapkamer.

Meer inspiratie