Na een goede nacht uitgerust wakker worden in een sfeervol ingerichte slaapkamer. Dat willen we toch allemaal? Is dat bij u niet het geval? Dan is het misschien tijd voor een complete slaapkamer make-over!
Op 1 september heeft Van Manen Slaapkamers zijn deuren geopend. In het Woon Thema Centrum aan de Doctor W. Dreeslaan in Barneveld is een compleet nieuwe onderneming gestaart waarbij kwaliteit, service en ontzorgen voorop staan.

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment

Van Manen Slaapkamers heeft een zeer uitgebreid assortiment met boxsprings, bedden, nachtkastjes, linnengoed, maar ook op maat gemaakte kasten! Bezoek de uitgebreide en veelzijdige showroom en laat u inspireren door tientallen verschillende opstellingen. U vindt bij ons merken als Mérens, Serta, Velda en Steel & Stockings.

Kiest u voor Mérens, Serta, Velda of Steel & Stockings?

Alle afzonderlijke merken hebben hun unieke eigenschappen. Wij willen u voldoende keuze bieden om uiteindelijk dat bed te vinden dat perfect past bij uw stijl en waar u heerlijk op kunt slapen. Dat is ons doel! Maak daarom uw wensen kenbaar bij onze verkoopadviseur en laat u informeren. Vindt u het belangrijk dat uw bed gemaakt is van natuurlijke materialen? Kies dan voor Mérens! Mérens gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen, zoals paardenhaar, schapenwol en kamelenhaar. Net zo luxe slapen als in een hotel? Kies dan voor Serta, leverancier van diverse hotelketens. Op zoek naar een goed en betaalbaar bed? Velda heeft een schitterende, eigentijdse collectie waar u ongetwijfeld een bed kunt vinden dat perfect bij u past. Op zoek naar een stoer en robuust bed? Dan is Steel & Stockings misschien de partij waar u slaagt. U leest het al, Van Manen Slaapkamers is van alle markten thuis en biedt u alleen het beste. Naast bedden, kunt u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte kasten, zoals kledingkasten en nachtkastjes, maar ook voor bedlinnen, hoofdkussens en accessoires.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Wij kunnen nog veel meer hierover schrijven, maar eigenlijk willen we u het liefste uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom. Wij leiden u graag rond en laten u zien waar wij de afgelopen maanden met veel liefde aan gewerkt hebben.

Meer inspiratie