Mérens komt nu wel met een hele mooie actie! U krijgt namelijk € 500,- korting op een vlakke set en maar liefst € 1000,- korting op een elektrische set.
Dat betekent Mérens boxspring voordeel voor u! Bezoek onze showroom en ontdek het comfort en de luxe van Mérens boxsprings.

Actievoorwaarden:

  • Niet geldig voor eerder geplaatste orders
  • Niet te combineren met andere acties
  • Actie loopt tot en met 31 januari 2021

Lekker slapen in een luxe Mérens boxspring

De boxspringcombinaties en topdekmatrassen worden met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met gebruik van natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Ieder bed is uniek omdat Mérens tegemoet komt aan uw individuele wensen. Op het gebied van stugheid en maatvoering geeft u aan wat uw wensen zijn. Daarnaast hebben de luxe Mérens boxspring een zeer fraaie afwerking met oog voor detail. Daarmee is een bed van Mérens een aanwinst voor iedereen die van lekker slapen houdt!

Mérens De Ruyter en Rembrandt in onze showroom

In onze showroom vindt u onder meer Mérens De Ruyter en Mérens Rembrandt. Beide schitterende boxsprings! Het hoofdbord van Rembrandt is een opvallend exemplaar. Een klassiek model dat rustiek oogt. Perfect voor in een romantische slaapkamer, maar ook goed passend in een moderne inrichting.

De Ruyter is een bed van vorstelijk formaat en is afgewerkt met dubbele stiknaden. Dit geeft het bed extra cachet. Een tijdloos bed dat bij vrijwel iedere interieurstijl past. Geïnteresseerd? U vindt beide boxsprings in onze sfeervolle showroom.

Uitgebreid assortiment luxe Mérens boxsprings

Naast Mérens De Ruyter en Rembrandt, hebben wij natuurlijk nog meer Mérens boxsprings in ons assortiment, zoals de Mondriaan, Van Amstel, Vermeer en Van Heemskerk. Wat de kracht is van Mérens? Dat is de combinatie van natuurlijke materialen en ambachtelijk maatwerk. Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, wordt de uitstoot door transport beperkt. De lange levensduur van deze kwaliteitsproducten dragen natuurlijk ook bij aan een duurzame maatschappij. Wanneer u kiest voor een Mérens bed, doet u een verantwoord einvestering waar u veel jaren van kunt genieten!

Bezoek de showroom voor meer informatie over Mérens

Onze adviseurs Rien en Ernesto helpen u graag in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Barneveld. Zij vertellen u graag meer over onze mooie boxsprings. Ontdek zelf de voordelen van Mérens en kom proefliggen in onze showroom. Zo kunt u zelf ervaren wat een genot het is om op een bed van Mérens te liggen.

Meer inspiratie