ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Schuifdeurkast kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Schuifdeurkasten

Praktische schuifdeurkast op maat voor uw slaapkamer

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Schuifdeur kledingkast, praktisch en stijlvol

Heeft u een mooi bed uitgekozen bij Van Manen Slaapkamers? Maak dan het plaatje compleet met een schitterende schuifdeurkast op maat! Wilt u enkel een schuifdeurkast kopen? Ook daarvoor bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres. Naast boxsprings, ledikanten en nachtkastjes, hebben wij ook schuifdeur kledingkasten in ons assortiment. Wat zo handig is aan slaapkamerkasten met schuifdeuren? Dat is het praktische gebruik! Zeker wanneer u beperkte ruimte hebt in uw slaapkamer en niet wil beknibbelen op kastruimte, is de schuifdeur kledingkast dé perfecte oplossing. In plaats van openslaande deuren die best wat ruimte innemen wanneer u deze opent, kunt u de schuifdeuren eenvoudig naar links of rechts schuiven. Ideaal!

Kies voor een schuifdeurkast op maat

Hoe groot is de kans dat een schuifdeur kledingkast perfect past op de plek waar u hem wilt hebben? Dat kunnen we u vertellen: klein. Kies daarom voor een schuifdeurkast op maat van Van Manen Slaapkamers in Barneveld. Geef de perfecte maatvoering door aan onze verkoopadviseur en samen ontwerpt u die ene schuifdeur kledingkast die naadloos aansluit bij uw slaapkamer. Niet alleen de maatvoering is hierbij belangrijk, maar ook uw stijl kan verwerkt worden in een schuifdeurkast op maat. Wilt u graag een kledingkast met schuifdeuren en spiegel? Dat kan! U heeft ook de volledige beslissing over de indeling van de kast. Zoekt u een zee van opbergruimte? Dan kunt de kast zo naargelang indelen. Heeft uw partner bijvoorbeeld de voorkeur voor legplanken, maar zoekt u zelf naar een indeling met een hanggedeelte? Beide opties zijn mogelijk. Onze verkoopadviseur vertelt u in onze sfeervolle showroom wat er allemaal mogelijk is en creëert samen met u de perfecte kast op maat

Praktische linnenkast met schuifdeuren

Wilt u een schuifdeurkast kopen? Laat u in de showroom verrassen door de oneindige mogelijkheden. Berg uw linnengoed op in de linnenkast met schuifdeuren. Heeft u geen ruimte voor een losse spiegel in uw slaapkamer? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeuren en spiegel. Naast slaapkamerkasten met schuifdeuren, hebben wij nog veel meer slaapkamerkasten in ons assortiment. Onze meubelmaker is een echte vakman en maakt unieke kasten op maat! Wilt u graag een inloopkast, een hoekkledingkast of een eigentijdse ladekast om het af te maken? Wij nodigen u uit in onze 600 m2 showroom om onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden door te nemen. Zien we u binnenkort?

Onze merken