ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ladekasten - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Op maat gemaakte ladekast voor uw slaapkamer

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Elegante ladekast kopen voor de slaapkamer

Wilt u een ladekast kopen voor in de slaapkamer? Bij Van Manen Slaapkamers maken wij kasten op maat, zo bepaalt u zelf hoe uw slaapkamer ladekast eruit komt te zien. Wilt u een hoge ladekast? Een smalle ladekast? Alles is mogelijk! Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur. En ontwerp samen met onze adviseur een kast die naadloos aansluit bij uw slaapkamer. Deze wordt naar wens gemaakt door onze vakkundige meubelmaker.

Unieke slaapkamer ladekast als eyecatcher

Met een slaapkamer ladekast op maat haalt u een uniek meubelstuk in huis, dat helemaal is vervaardigd naar uw wensen en smaak. Geen dertien in een dozijn kast, maar een meubelstuk dat niemand anders heeft. Landelijk, modern en trendy, industrieel of liever klassiek? Wij leveren kwaliteit en geen half werk. Tot in het kleinste detail wordt de kast geheel naar uw wens gemaakt. Wilt u inspiratie opdoen voor een slaapkamer ladekast? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u diverse kastopstellingen vindt, waaronder ook verschillende slaapkamer ladekasten.

Praktische ladenkast voor kleding

Met een slaapkamer ladekast op maat haalt u een uniek meubelstuk in huis, dat helemaal is vervaardigd naar uw wensen en smaak. Geen dertien in een dozijn kast, maar een meubelstuk dat niemand anders heeft. Landelijk, modern en trendy, industrieel of liever klassiek? Wij leveren kwaliteit en geen half werk. Tot in het kleinste detail wordt de kast geheel naar uw wens gemaakt. Wilt u inspiratie opdoen voor een slaapkamer ladekast? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u diverse kastopstellingen vindt, waaronder ook verschillende slaapkamer ladekasten

Maak het plaatje compleet met een slaapkamer ladekast 

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe slaapkamer? Laat u verrassen door onze merken als Serta, Mérens en Velda. In ons uitgebreide assortiment vindt u boxsprings, ledikanten, nachtkastjes maar ook hoofdkussens en linnengoed. Bezoek onze showroom en wij laten u alles zien dat u nodig heeft om uw slaapkamer een complete metamorfose te geven. En wilt u een ladekast kopen bij uw bed? Dan laten wij meteen zien wat er allemaal mogelijk is. Wilt u een ladekast kopen? U bent van harte welkom in de sfeervolle showroom bij Van Manen Slaapkamers.

Onze merken