ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Stijlvolle inloopkast kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Inloopkasten

Op maat gemaakte inloopkasten

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Stijlvolle slaapkamer met inloopkast op maat

Droomt u er ook weleens van? Zo’n mooie, grote, stijlvolle slaapkamer met inloopkast? Heeft u voldoende ruimte en wilt u graag een inloopkast kopen? Onze adviseurs denken graag met u mee. In Amerikaanse films lijkt het de gewoonste zaak van de wereld, een inloopkast in de slaapkamer. Maar ook wij merken een verschuiving. De vraag naar een inloopkast voor de slaapkamer neemt toe! En niet zo verwonderlijk. Want wat is er nou handiger en chiquer dan de kast inlopen en meteen te zien welke outfits beschikbaar zijn? Kies eenvoudig de stijl die past bij de dag. Nog even een blik in de spiegel en niets houdt u meer tegen om de dag met een glimlach te beginnen.

Onze adviseur helpt u graag met uw inloopkast voor de slaapkamer

Bent u op zoek naar een inloopkast voor de slaapkamer? Ga het gesprek aan met onze verkoopadviseur en bespreek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Heeft u een klein kamertje over dat u wilt gebruiken als inloopkast? Of wilt u van uw huidige slaapkamer een slaapkamer met inloopkast maken? Afhankelijk van de ruimte kunnen wij kasten op maat maken. U bepaalt niet alleen zelf de uitstraling van de kast. Ook over de indeling van de kast denken wij graag met u mee. Combineer verschillende elementen en richt de kast verder met tal van accessoires. Legplanken, laden, uittrekbare delen voor broeken, manden en rails om de kleding aan op te hangen. Het grote voordeel is dat u de kast volledig kunt indelen naar uw wensen en voorkeuren. Heeft u partner bijvoorbeeld andere wensen dan u? Dat is absoluut geen probleem. Wij denken graag met u mee en lopen met u samen door de showroom om de verschillende mogelijkheden te laten zien. In onze showroom vindt u 600 m2 inspiratie op het gebied van boxsprings, ledikanten, beddengoed en kasten.

Op maat gemaakte inloopkast kopen? Bezoek de showroom
Op maat gemaakte inloopkast kopen?

Inloopkast kopen? U bent van harte welkom!

Wilt u een inloopkast kopen? U bent van harte welkom bij Van Manen Slaapkamers. Naast inloopkasten vindt u bij ons ook ladekasten, schuifdeurkasten, hoekkledingkasten en nachtkastjes. Laat u inspireren door onze sfeervolle showroom in Barneveld. U bent bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres voor een complete metamorfose van uw slaapkamer. Wilt u graag een moderne inrichting of gaat u liever voor een klassieke look in uw slaapkamer? Wij helpen u bij het vinden van de juiste stijl die bij u past. En of u nu kiest voor Mérens, Serta of Velda. Wanneer u bij Van Manen koopt, weet u dat u kiest voor kwaliteit. Bij ons vindt u kwaliteitsproducten waar u jaren van kunt genieten. Of dat nu gaat om een boxspring, ledikant, lattenbodem of een op maat gemaakte kast. 

Onze merken