ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hoekkledingkast kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Hoekkledingkasten

Op maat gemaakte hoekkledingkast

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Kleding hoekkast met veel opbergruimte

Bent u praktisch ingesteld en wilt u de ruimte van uw slaapkamer zo goed mogelijk benutten? Een kleding hoekkast is de perfecte oplossing wanneer er niet genoeg ruimte is voor een klassieke kast of wanneer een hoekkast toch beter past in de indeling van uw slaapkamer. Kies voor een slimme oplossing met een kledingkast in een hoekopstelling. Groot voordeel aan de kleding hoekkast is dat u praktisch gebruik maakt van de aanwezige ruimte. U vult de ruimte van de hoek van uw kamer optimaal. Dit zorgt voor een opgeruimde kamer. Een kledingkast in een hoekopstelling heeft namelijk veel opbergruimte. Hier kunt u al uw kleding en linnengoed perfect kwijt. Met een hanggedeelte en legkast in één kiest u zelf de inrichting die het beste bij u past. Veel jurken en maatpakken? Kies dan voor een groter hanggedeelte. Meer van de spijkerbroeken en truien? Dan zijn wat meer legplanken misschien juist weer handiger. Op basis van uw wensen kunnen we een hoekkast op maat samenstellen. En mocht uw partner andere voorkeuren hebben, zoals meer legplanken in plaats van een hanggedeelte? Dan is dat volledig op maat in te delen.

Eigentijdse hoek kledingkast op maat

Wilt u graag een hoekkledingkast kopen? Welke kledingkast met hoekelement sluit het beste aan bij uw wensen? Onze meubelmaker is een echte vakman en kan vrijwel alles realiseren. Bepaal zelf de afmetingen van uw kleding hoekkast. Wilt u graag een klassieke kleding hoekkast of liever modern? Het kan allemaal met een hoekkledingkast op maat van Van Manen Slaapkamers. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en hij laat u graag zien wat er mogelijk is. Samen gaat u de hoekkledingkast op maat ontwerpen zodat de kast uiteindelijk alles heeft wat u ervan verlangt. Zo creëert u een uniek meubelstuk dat perfect is afgestemd op uw wensen en stijl. 

Hoekkledingkast kopen? U bent welkom!

Naast kledingkasten met hoekelementen, hebben wij nog veel meer kasten in ons assortiment. Wat dacht u van moderne ladekasten? Een inloopkast waarin u tussen uw kleding door kunt lopen? Toch liever een praktische schuifdeurkast om ruimte te besparen? Het is allemaal mogelijk bij Van Manen Slaapkamers. Bezoek onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld. U kunt hier inspiratie en ideeën opdoen voor uw eigen slaapkamer. Wij hebben tientallen opstellingen staan en natuurlijk zijn daarin ook weer tientallen verschillende variaties mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u persoonlijk advies op maat. Laat u inspireren in onze 600 m2 showroom, waar u naast bedden ook een uitgebreid assortiment kasten vindt. De koffie staat klaar. 

Onze merken