ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kasten - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Kies voor een persoonlijk op maat gemaakte kast

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Kasten in allerlei stijlen en maten

Naast bedden, boxsprings en matrassen, vindt u bij Van Manen Slaapkamers ook op maat gemaakte kasten! Wij hebben jarenlang ervaring met op maat gemaakte kasten. En wat is er nou mooier dan uw slaapkamer in stijl af te maken met een kledingkast? Dus ook wanneer u een kledingkast wilt kopen, zit u goed bij Van Manen Slaapkamers.

Kledingkasten zijn er in allerlei maten en stijlen. Zoekt u een eendeurs kledingkast om uw kleding netjes in op te bergen? Geef uw wensen en voorkeuren aan en u kunt bij ons die kledingkast bestellen die het plaatje helemaal afmaakt. Liever wat meer ruimte? Kies dan voor een tweedeurs kledingkast. Natuurlijk zijn er ook kasten met meer deuren of schuifdeuren. Wij geven u graag advies en informeren over de mogelijkheden van een op maat gemaakte kast.

Kast op maat van hoogwaardige kwaliteit

Met een unieke kast van Van Manen ondergaat uw slaapkamer een complete metamorfose met hoogwaardige producten waar u nog lang van kunt genieten. Wij maken namelijk gebruik van de beste materialen. Wilt u een persoonlijke kledingkast kopen die helemaal aansluit bij uw slaapkamer? Ontwerp samen met onze adviseur een kast geheel naar eigen smaak en wens. Onze vakkundige meubelmaker zorgt voor een uniek en persoonlijk meubelstuk. Een blikvanger in uw slaapkamer die niemand anders heeft. Tot in het kleinste detail wordt de kast naar uw wens gemaakt. Zo weet u dat u jarenlang kunt genieten van een stukje vakmanschap.

Unieke kledingkast kopen bij Van Manen

In de showroom van Van Manen Slaapkamers vindt u verschillende maatwerk kasten. Wilt u een kledingkast kopen met montage? Bezoek onze showroom en laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden. Onze adviseurs zetten graag een extra stapje voor u om uiteindelijk samen tot die unieke kast te komen die perfect past in uw slaapkamer. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij Van Manen Slaapkamers!

Kast op maat voor ieder soort kast

Of het nou gaat om een kledingkast, inloopkast, schuifdeurkast, hoekkledingkast, ladekast of nachtkastje, Van Manen heeft voor iedere vraag een oplossing op maat. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en samen met u wordt een mooie kast op maat ontworpen die geheel aansluit bij uw wensen en persoonlijke stijl. Houd onze website in de gaten, want binnenkort volgen er meer voorbeelden van op maat gemaakte kasten. Wilt u nu al meer weten? Bezoek onze showroom en ga het gesprek aan met onze adviseur. De koffie staat klaar. 

Inloopkast op maat

Onze merken