Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project slaapkamer Naarden

Ervaart u veel (natuurlijk) licht in de slaapkamer? Dan adviseert Van Manen Slaapkamers om te kiezen voor een donkere uitvoering in boxspring en verdere accessoires. Zo ook voor dit project in Naarden, waarbij is gekozen voor een Mérens De Ruyter boxspring.

Om contrast te brengen aan het licht, kozen wij voor een hoog hoofdbord van 140 centimeter in een donkere suède stof. Dankzij het licht dat op het bord valt, leeft en spreekt de stof. Een echte eyecatcher in de slaapkamer.

De elektrisch verstelbare boxspring van natuurlijke materialen sluit aan bij de wensen van de klant. Heerlijk slapen en optimaal genieten van een luxe boxspring waren een vereiste. Daarom kan het voetengedeelte omhoog na een dag inspanning. Ook is het mogelijk om het ruggedeelte te verhogen voor ontspanning. Dit biedt tevens uitkomst wanneer uitstappen lastiger gaat, bijvoorbeeld na een operatie. Functioneel en ontspannend in één.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak