Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project slaapkamer Hilversum

Hotel chique en een heerlijke nachtrust komen samen in deze eigentijdse slaapkamer in Hilversum. In opdracht van de klant werd een Serta Luxury Casaletto Grande opgesteld. Laat u zich inspireren door deze esthetische metamorfose.

Bij Van Manen Slaapkamers kijken wij onder andere naar de persoonlijke stijl van de klant. Voor dit project moest de slaapkamer aansluiting hebben bij de rest van de twee-onder-een-kapwoning. Daarom werd gekozen voor een royaal bed met strakke vormen, om zo de sferen van een hotelkamer te creëren. Door de lichte glans op de stof Theodore krijgt het bed een luxe uitstraling. Door de bijpassende bedkleuren in combinatie met het behang en bedlinnen wordt de slaapkamer één geheel.

Om een goede invulling te geven aan de wensen in slaapvoorkeuren, is er gekozen voor een hoofdbord van 300 centimeter breed. Hiernaast staan bijpassende nachtrusten, volledig in de smaak van de klant.

Bij Van Manen Slaapkamers verwezenlijken wij graag uw droom(slaapkamer) door esthetisch en goed slapen samen te brengen. Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte slaapkamerbeeld, inclusief bijpassende accessoires. Volgens deze klant is dat meer dan gelukt. Oordeelt u zelf maar.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak