Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project slaapkamer Bilthoven

U kunnen terugtrekken voor volledige ontspanning in een serene slaapkamer. Voor deze klant in Bilthoven een grote wens na een drukke dag.

Om dit te bereiken mochten wij een Mérens Vermeer installeren. Het bed van Mérens bestaat uit volledig natuurlijke materialen voor een rustgevend effect. Ook is er gekozen voor een strak hoofdbord, mooie uni kleur met lichte glans en nachtkastjes in dezelfde stof voor een stijlvolle slaapkamer.

Voor het beste slaapcomfort van de klant sluit het topmatras perfect aan op de contouren van het lichaam, zodat elke punt wordt ondersteund. De materialen die hiervoor gebruikt zijn, bestaan uit paardenhaar, wol en katoen. Deze passen zich als het ware als een leren schoen aan ieder persoon en geven de beste ondersteuning.

Hebt u de geïntegreerde USB-laadpunten en stopcontacten in de achterwand al gespot op de afbeeldingen? Om geen snoeren onder en naast het bed te hebben, is een schaduwhoofdbord gemaakt met usb en stopcontacten. Zo blijven snoertjes uit het zicht.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak