Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project Otterlo

Met deze Serta Luxury Magnum Grande werd een droom verwezenlijkt. De tv-lift werd verwerkt in het voeteneind voor het late NOS-journaal. Een strakke uitvoering van deze metamorfose doet u verwonderen.

Omdat onder andere een al op maatwerk kast aanwezig was, hielden wij rekening met de verhoudingen van de slaapkamer. Om in deze klantbehoefte te voldoen, is gekozen voor een luxe-uitvoering uit de Serta-lijn met royaal hoofdbord. Dankzij deze keuze kon de wand tussen de badkamer en slaapkamer op maat gevuld worden.

De klant wordt voortaan elke ochtend volledig uitgerust wakker met een uniek dubbel geveerd matras voor het hoogste comfort. Verder is aan het voetbord van het bed een tv-lift geplaatst. Wanneer de klant tv wil kijken, gaat deze lift omhoog. Omdat een televisie aan het plafond geen optie was, is dit de perfecte oplossing voor een mooi, strak afgewerkte en vooral sfeervolle slaapkamer.

 

 

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak