Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project Kootwijkerbroek

Deze boxspring met klassiek hoofdbord van Serta Limited Magnifique past perfect in de sfeervol ingerichte slaapkamer in Kootwijkerbroek.

Voor het hoogste slaapcomfort koos de klant voor een dubbel geveerd matras van Serta. Deze is compleet aaneengesloten op de individuele wensen. Tijdens het proefliggen in onze showroom werden namelijk de heup en schouders mooi opgevangen door de boxspring. Verder is de boxspring verhoogd en kan de klant nu makkelijk in- en uitstappen.

Om de slaapkamer compleet te maken, creëerden wij een intiem ogende stijl afgestemd op de rest van de woning. Zo past het hoofdbord perfect bij de stijlvolle, vrijstaande woning in de vrije natuur. Het geheel is afgemaakt met een mooi dekbedovertrek van Satijn en bijpassend plaid. Met de interieurkleuren in het achterhoofd is hier een prachtig resultaat uitgekomen.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak