Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project Bussum

Laat u inspireren door deze luxe slaapkamer in Bussum. De combinatie van een strakke Velda Finesse en prachtig maatwerk linnenkast maakt het samen een stijlvol geheel.

Om een strak, licht en ruimtelijk geheel te maken, adviseerden wij onze Velda Finesse. Dit type boxspring staat bekend om haar lage uitvoering en luchtigheid. Met een warme groene kleur en afgerond hoofdbord geeft dit de ruimte die de klant wilde. Op de boxspring rust een Bodyprint matras, inclusief mini-pocketveer in de bodem. De klant slaapt fantastisch dankzij de ondersteuning die het matras geeft. Zo kan hij weer genieten van een goede nachtrust.

Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten, plaatsten wij maatwerkkasten tot aan het plafond. Voor een oase aan rust is deze keuze ook doorgetrokken in andere ruimtes van het huis. De kastindeling is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de klant. Zo is er gekeken naar de gewenste hoeveelheid legplanken en ladeverdeling. Ook was het mogelijk een gedeelte open te houden voor mooie accessoires.

De donkerbruine kleur van de linnenkast sluit aan op de Velda Finesse, evenals de lichte vloer en frisse witte wanden. Geheel naar wens van de klant.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak