Profiteer de gehele maand november bij aankoop van een ledikant of boxspring van een bedlinnenpakket cadeau t.w.v. €400,-

Momenteel gesloten
Al 15 jaar de specialist in slapen Google beoordeling 5.0

Project Barneveld

Een gezellig slaapkamerbeeld en een goede nachtrust? Door de eigentijdse slaapkamerinrichting met een Serta Limited Ligne bed profiteert deze klant in Barneveld nog veel jaren van een oase aan rust.

Zo voldoet Serta perfect aan de behoefte voor een lekker stevige ondersteuning. Daarnaast slaapt de klant nu heerlijk door het splendid pocketmatras en koudschuim topper, vast geritst aan het matras.

De Serta Limited Ligne lijn kent drie verschillende kleuren: antraciet, navy en diepgroen. Voor deze slaapkamerinrichting is de diepgroene stof de perfecte basis. Door mooie accessoires in combinatie met de diepgroene stof van het bed kleurt het bedlinnen rijk in de omgeving van de slaapkamer. Het hoofdbord maakt de moderne slaapkamer af door de golvende speelsheid.

Wij helpen u graag met professioneel slaapadvies

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Ernesto en Rien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen.
Maak een afspraak