Een overnachting in een hotel is soms net wat een mens nodig heeft. Even een andere omgeving, geen afleiding van werk of huishouden en slapen in een heerlijk, luxe bed. Maar waarom zou u thuis met minder genoegen nemen?
Sommige hotels zijn zo schitterend ingericht dat u er het liefste zou blijven. Maar op een gegeven moment moet u weer vertrekken richting huis. In dit blogbericht willen we u inspireren om zelf een hotel slaapkamer te maken. Wilt u uw slaapkamer inrichten als hotelkamer? Dan is dit blogbericht speciaal voor u. En heeft u na het lezen nog vragen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u terecht kunt voor meer inspiratie en om een hotel boxspring te kopen.

Uw eigen slaapkamer inrichten als hotelkamer

Belangrijk is dat de elementen in de kamer perfect op elkaar zijn afgestemd. Een chique stijl in combinatie met een huiselijk gevoel, maar natuurlijk voorzien van de nodige luxe. En wat valt vaak het eerst op? Dat is het kingsize bed als eyecatcher. Een luxueus boxspring, met mooi hoofdbord en bijpassend beddengoed. Het bed moet natuurlijk aansluiten bij uw smaak, daarom vindt u bij Van Manen Slaapkamers een groot assortiment hoogwaardige boxspring. Met merken als MérensVelda en Serta is er altijd een prachtige hotel boxspring te vinden die aansluit bij uw wensen. En weet u wat zo leuk is? Serta is ook nog eens leverancier voor verschillende hotelketens! De boxsprings van Serta zijn stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Het hoge slaapcomfort maakt dat u heerlijk slaapt en uitgerust uit bed stapt. Het is niet voor niets dat Serta leverancier is voor verschillende hotelketens.

Serta heeft ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor  kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete en rijke uitstraling.

Luxe materialen in uw hotel chique slaapkamer

Wilt u uw slaapkamer inrichten als hotelkamer? Door te kiezen voor een basis van diepe kleuren, brengt u meteen sfeer in de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor diepgroene, bruine of blauwtinten en combineer deze met een frissere kleur zoals okergeel of gebruik oudroze accenten. Ook kunt u kiezen voor subtiele gouden elementen of accessoires. Daarmee straalt de slaapkamer exclusiviteit en luxe uit.

Ook door te kiezen voor volle en rijke textuur, zoals fluweel, satijn en velours krijgt uw hotel chique slaapkamer een warme uitstraling. U kunt deze stoffen zelfs terug laten komen in uw nachtkastje. Want wie zegt dat een nachtkastje van hout moet zijn? Kies voor een variant met een rijke, stoffen bekleding en zie wat dit doet voor uw slaapkamer.

Wilt u ook een mooi vloerkleed in uw slaapkamer? Wij leveren vloerkleden van Karpi in allerlei soorten, maten en materialen. Kiest u voor langharig tapijt of gaat u liever voor kortharig? Wij hebben het allemaal!

Zacht overtrek voor uw hotel slaapkamer inrichting

Het grote voordeel aan een dekbedovertrek is dat deze eenvoudig verwisseld kan worden. Op deze manier creëert u eenvoudig en snel een andere sfeer. Kies daarom voor verschillende overtrekken, die allemaal passen bij uw hotel slaapkamer inrichting, maar allemaal net een andere sfeer neerzetten. Wat niet mag ontbreken is een katoen satijnen overtrek van Beddinghouse met één van de kunstwerken van Van Gogh. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken als Amandelbloesem of Zonnebloemen.

Houdt u het liever wat rustiger of heeft u al gekozen voor een wat drukker behang op de muren? Dan is een Dommelin katoensatijnen, effen misschien de juiste keuze, bijvoorbeeld in de kleur zand met een fijne weving. Wij hebben verschillende unikleuren ook met volant. Combineer deze met de sprei Chicago leem en het plaatje is compleet.

Zorg voor een opgeruimde hotel chique slaapkamer

Wanneer u een goede hotelkamer binnenstapt, is alles natuurlijk netjes opgeruimd. Geen rondslingerende kleren, uitgetrapte schoenen, dikke lagen stof en natuurlijk een net opgemaakt bed. Zorg ervoor dat u een vaste plek heeft voor uw spullen. Wist u dat u bij Van Manen Slaapkamers ook terecht kunt voor een kast op maat? Zo kunt u uw hotel chique slaapkamer helemaal in stijl afmaken.

Hotel boxspring kopen? Bezoek onze showroom!

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw eigen hotel chique slaapkamer, maar bent u niet van plan om de komende maanden verschillende hotels te bezoeken? Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle, luxe showroom waar u diverse opstellingen vindt met hoogwaardige boxsprings en op maat gemaakte kasten. Wilt u een hotel boxspring kopen? U bent bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u graag bij uw hotel slaapkamer inrichting en adviseren u over de beste boxsprings, prachtige nachtkastjes en heerlijk, zacht beddengoed.

Meer inspiratie