ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gratis bedlinnenpakket bij aankoop van een boxspring - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

In de herfst en winter brengen wij gemiddeld meer tijd door in bed. ’s Avonds wordt het eerder donker en wordt de neiging groter om eerder naar bed te gaan, zeker wanneer u een lekker bed heeft om in te slapen. Stelt u juist het naar bed gaan uit? Ziet u op tegen de volgende ochtend omdat de kans groot is dat u met pijn in uw rug wakker wordt? Dan is het misschien tijd voor een nieuw bed!

Gratis bedlinnenpakket bij aankoop van een boxspring

Bezoek onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld dit jaar nog en profiteer van onze geweldige actie! U krijgt namelijk een gratis bedlinnenpakket ter waarde van €500,- bij aankoop van een compleet bed of boxspring. Bij ons vindt u schitterende, luxe boxsprings van Mérens, Serta en Velda. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een stoer, houten bed van Steel & Stockings. Stuk voor stuk unieke meubelstukken die een verrijking vormen voor uw slaapkamer.

Gratis bedlinnen bij Van Manen. Vraag naar de voorwaarden.

Kies een mooi beddengoedpakket bij Van Manen Slaapkamers

Onze adviseurs Rien en Ernesto helpen u graag in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Barneveld. En heeft u een mooie boxspring of bed uitgekozen? Dan mag u ook nog eens gratis een bedlinnenpakket uitzoeken voor € 500,- . Niet een standaard pakket dat voor u klaar ligt achter de balie, maar een pakket dat voldoet aan uw wensen en voorkeuren. Wat u daarvoor zou kunnen aanschaffen? Bijvoorbeeld 2 hoofdkussens, 2 moltons voor de hoofdkussens, een molton en jersey hoeslaken voor het matras én een prachtig dekbedovertrek. Maar natuurlijk is de keuze aan u!

Wilt u nieuwe hoofdkussen en een donzen dekbed waar u heerlijk onder kunt slapen? Het perfecte hoofdkussen zorgt voor de juiste ondersteuning voor uw hoofd en nek. Bent u een zijslaper, rugslaper of buikslaper? Voor ieder type slaper hebben wij goede hoofdkussens in ons assortiment. Is uw dekbed aan vervanging toe? Kies dan voor een dekbed uit de Castella Silvana collectie. Welk dekbed past het beste bij u?

Slapen onder schitterend bedlinnen van Van Manen

Is uw hoofdkussen nog in orde en uw dekbed niet aan vervanging toe? Kies dan voor bedlinnen van Beddinghouse of Dommelin. Een goede molton, hoeslaken en dekbedovertrek maken het plaatje compleet. U vindt bij ons onder meer de schitterende Van Gogh collectie, overtrekken van hoogwaardige kwaliteit met een prachtige afbeelding van Van Gogh. Maar natuurlijk hebben wij ook uni satijn overtrekken in verschillende kleuren. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze prachtige showroom of een afspraak te maken voor slaapadvies. Let op! De bedlinnenactie loopt tot en met 30 november 2021. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, ook is het voordeel niet inwisselbaar voor geld.