ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gratis bedlinnenpakket bij aankoop van een boxspring - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.
0342 405 353 - Bereikbaar

In de herfst en winter brengen wij gemiddeld meer tijd door in bed. ’s Avonds wordt het eerder donker en wordt de neiging groter om eerder naar bed te gaan, zeker wanneer u een lekker bed heeft om in te slapen. Stelt u juist het naar bed gaan uit? Ziet u op tegen de volgende ochtend omdat de kans groot is dat u met pijn in uw rug wakker wordt? Dan is het misschien tijd voor een nieuw bed!

Gratis bedlinnenpakket bij aankoop van een boxspring

Bezoek onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld dit jaar nog en profiteer van onze geweldige actie! U krijgt namelijk een gratis bedlinnenpakket ter waarde van €500,- bij aankoop van een bed of boxspring. Bij ons vindt u schitterende, luxe boxsprings van Mérens, Serta en Velda. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een stoer, houten bed van Steel & Stockings. Stuk voor stuk unieke meubelstukken die een verrijking vormen voor uw slaapkamer. 

Kies een mooi beddengoedpakket bij Van Manen Slaapkamers

Onze adviseurs Rien en Ernesto helpen u graag in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Barneveld. En heeft u een mooie boxspring of bed uitgekozen? Dan mag u ook nog eens gratis een bedlinnepakket uitzoeken voor € 500,- . Niet een standaard pakket dat voor u klaar ligt achter de balie, maar een pakket dat voldoet aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u nieuwe hoofdkussen en een donzen dekbed waar u heerlijk onder kunt slapen? Het perfecte hoofdkussen zorgt voor de juiste ondersteuning voor uw hoofd en nek. Bent u een zijslaper, rugslaper of buikslaper? Voor ieder type slaper hebben wij goede hoofdkussens in ons assortiment. Is uw dekbed aan vervanging toe? Kies dan voor een dekbed uit de Castella collectie.

Slapen onder schitterend bedlinnen van Beddinghouse 

Is uw hoofdkussen nog in orde en uw dekbed niet aan vervanging toe? Kies dan voor bedlinnen van Beddinghouse. Een goede molton, hoeslapen en dekbedovertrek maken het plaatje compleet. U vindt bij ons de schitterende Van Gogh collectie, overtrekken van hoogwaardige kwaliteit met een schitterende afbeelding van Van Gogh. Maar natuurlijk hebben wij ook rustige overtrekken in verschillende kleuren. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. De actie loopt tot en met 31 december 2020.