Om overdag goed te functioneren, is het belangrijk dat u goed slaapt. Met een uitgerust gevoel, kunt u zich beter concentreren en heeft u meer energie om de dag goed door te komen. Een goede nachtrust is gezond voor lichaam en geest.
Een goede nachtrust begint bij een goed bed. En nu is het wel heel aantrekkelijk om een bed te kopen bij Van Manen Slaapkamers. In de maand september krijgt u namelijk bij aankoop van een complete boxspring of ledikant een hotelbon cadeau!

Persoonlijk advies op maat bij Van Manen

Komt u moeilijk in slaap? Slaapt u slecht door? Wordt u in de ochtend niet uitgerust wakker? Misschien met pijn? Dan lijkt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw bed! Wanneer u een bed heeft dat niet bij u past, slaapt u niet optimaal. Ieder lichaam is anders en heeft andere ondersteuning nodig. Om uit te vinden welk bed bij u past, is het belangrijk om bedden te testen. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment boxsprings en ledikanten. Wij hebben boxsprings van MérensSerta en Velda en daarnaast ledikanten van Steel & Stockings.

Grote diversiteit aan bedden en boxsprings

Wij presenteren een grote diversiteit aan modellen, zodat er zeker een bed is dat aansluit bij uw wensen. En vindt u het zelf moeilijk te bepalen welk bed nou beter is voor u? Onze adviseur wil u graag helpen en kijkt mee met de slaaphouding die u aanneemt wanneer u op bed ligt. Hij kijkt naar de ligging van uw hoofd, uw rugwervels en benen. Zo kan hij u persoonlijk advies geven over de keuze van bed, matras en hoofdkussen.

Opgeruimde kamer voor een goede nachtrust

Wat ook bijdraagt aan een goede nachtrust, is een opgeruimde slaapkamer. Zorg voor voldoende kastruimte, bijvoorbeeld met een op maat gemaakte kast van Van Manen Slaapkamers. Kies zelf de materialen en de indeling en laat het geheel uitwerken in een 3D ontwerp. Onze adviseur zet het ontwerp voor u op papier, zodat duidelijk is hoe uw slaapkamer over een tijdje wordt omgetoverd tot een persoonlijke ruimte waar u geheel tot rust kan komen.

Welk bed past bij uw lichaam en slaapwensen?

Wilt u ook een goede nachtrust? Bezoek onze showroom en ga samen met onze adviseur op zoek naar een bed dat past bij uw lichaam en slaapwensen. En koopt u een complete boxspring of ledikant in september? Dan krijgt u ook nog eens een hotelbon cadeau!

Voorwaarden hotelbon actie:

– Hotelbon cadeau bij aankoop van een  compleet bed of boxspring in de maand september
– Niet inwisselbaar voor geld
– Niet in combinatie met andere acties

Onze adviseur in de showroom kan u meer vertellen over de voorwaarden. Kom spontaan langs of maak een afspraak.

Meer inspiratie