ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Elektrisch Verstelbare Lattenbodem - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 11:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Elektrisch verstelbare Lattenbodem

Gemak en eenvoud met een elektrische lattenbodem

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Heerlijk slapen op een lattenbodem bed

Iedere nacht moeiteloos in slaap vallen? Hoewel de lattenbodem onder het matras niet zichtbaar is, bepaalt
deze voor een groot deel hoe lekker u slaapt. Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het dagelijks
leven. Het is daarom belangrijk om een goede lattenbodem
te kopen bij uw bed. Van Manen Slaapkamers weet waar
een lattenbodem aan moet voldoen om lekker te slapen.
Onze verkoopadviseur zorgt dat het totaalplaatje van uw
bed klopt, zodat u weer heerlijk kunt slapen.

Laat u verrassen door ons assortiment

Wilt u een nieuwe lattenbodem kopen? Dan bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres! Een goede lattenbodem is ontzettend belangrijk. Deze zorgt namelijk samen met het matras voor de vering in uw bed. Wanneer de bodem doorzakt of de juiste spanning mist, wordt het lichaamsgewicht niet goed verdeeld, waardoor u in een verkeerde houding slaapt. Dit maakt uw bed minder comfortabel en kan ook zorgen voor lichamelijke klachten. Ook is het belangrijk dat de bodem voor uw latenbodem bed genoeg ruimte geeft om te ademen. 

Goede lattenbodem kopen voor uw lichaam

In onze showroom vindt u uitsluitend lattenbodems waarvan wij zeker weten dat deze goed zijn voor uw matras én uw lichaam! Een lattenbodem bestaat uit verende latten die horizontaal over een houten frame zijn gespannen. Deze lattenbodem zorgt voor de perfecte ondersteuning en vering voor een goede nachtrust. U vindt bij ons de standaard rollatenbodem, maar ook kunt u kiezen voor een luxere variant, zoals een elektrische lattenbodem. Liever een hand verstelbare lattenbodem? Ook die vindt u in onze ????m2 showroom in Barneveld. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden en gaat samen met u op zoek naar het lattenbodem bed dat het beste bij u past.

Lattenbodem twijfelaar bij Van Manen

Bent u op zoek naar een lattenbodem voor een twijfelaar bed? Wij bieden lattenbodems in alle gangbare formaten, waaronder ook de lattenbodem twijfelaar. Wij kunnen de juiste lattenbodem bestellen die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Wij kennen namelijk het belang van een goede nachtrust. Na een goede nachtrust, heeft u meer energie voor de dag die komt. Wilt u ook (weer) goede nachten maken? Kom voor professioneel en persoonlijk advies op maat naar Van Manen Slaapkamers in Barneveld. 

Onze merken