ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Contact - Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Over ons

Onze showroom is zonder afspraak geopend.

Onze nieuwe showroom is weer geopend! Wilt u onze showroom vrijblijvend bezoeken en kennismaken met ons uitgebreide assortiment? Kom langs, mail uw adviseur of neem (telefonisch) contact op.

Telefoon

Eerste indruk?

Showroombezoek

Contact

Bezoek onze showroom op afspraak 

We mogen u weer verwelkomen in onze showroom. Voor de geldende regels sluiten wij ons aan bij de mogelijkheden die de Rijksoverheid ons biedt.

Onze adviseurs Rien en Ernesto helpen u graag. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van de adviseurs? Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen!

Bezoekt u onze website buiten openingstijden, dan kunt u het contactformulier invullen, onderaan deze pagina. We nemen de volgende werkdag zelf contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

600 m2 showroom in Barneveld
Slaapkamers in stijl, geen aanbetaling
Gedegen kennis, het juiste advies
De beste vakmensen en adviseurs

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u een bezoek brengt aan Van Manen Slaapkamers, doen onze adviseurs er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Maak uw wensen kenbaar en vertel ons wat u zoekt. Op basis van uw wensen, zullen we een aantal bedden aanwijzen waar u op kunt proefliggen. Natuurlijk mag u ook eerst een rondje door de showroom lopen om te kijken of er al een bed of boxspring is waar uw speciale aandacht naar uitgaat.

In onze showroom vindt u een groot aantal bedden en boxsprings opgesteld. Wij werken met verschillende merken zoals Serta, Mérens, Velda en Steel & Stockings. Door de keuze te bieden uit deze verschillende merken, kunnen we het bed zoeken dat het beste bij u past. Ontdek onze uitgebreide collectie in onze showroom, of bekijk onze modellen vast online. 

 

Boxspring kopen? Bezoek onze showroom!
Laat u adviseren in onze sfeervolle showroom in Barneveld.

Waar moet u op letten bij een bed ? 

Heel belangrijk is om te letten op de houding die u aanneemt wanneer u gaat liggen. De basis met de hardheid, de keuze in materialen voor de warmte en vochtregulatie zijn heel persoonlijk en worden op u afgestemd. Daarom is het ook zo belangrijk om een bed niet online te bestellen, maar om te proefliggen. Na de keuze van het bed, gaan we kussens proberen. Deze moet de ruimte van de schouder tot de nek mooi opvullen. Het doel is dat de rug, nek en uw hoofd mooi recht liggen. Zo stemmen we het technische gedeelte helemaal af op de klant. Daarna kunt u het bed personaliseren door te kiezen uit verschillende stoffen, de afmeting van het bed, de poten en de nachtkastjes. Zo verlaat u op een tevreden manier de showroom en kunt u binnen enkele weken genieten van uw aankoop.

Wij hopen u binnenkort te begroeten!