Droomt u van een bed dat mee verandert met de wereld en uw persoonlijke situatie? Dan laten wij u graag kennismaken met het nieuwe en unieke circulaire bed Vel_You. Dit wereldwijd eerste 100% circulaire bed slaapt heerlijk én draagt bij aan een groene toekomst.
In deze blog leest u waarom de Vel_You u jaar na jaar superieur slaapcomfort zult geven.

Bedden van topkwaliteit

Bij Van Manen Slaapkamers kiezen wij alleen voor topkwaliteit. Wij werken met partners die de beste producten aanbieden voor uw nachtrust. Daarom vindt u in ons assortiment de stijlvolle boxsprings van Velda. Kiest u voor Velda, dan kiest u voor Scandinavisch slaapcomfort van hoge kwaliteit. Met haar 65 jaar opereert Velda wereldwijd en begrijpt zij wat belangrijk is voor een goede nachtrust. Daarom zijn de Velda boxsprings aan te passen naar uw individuele wensen, zo ook met haar innoverende boxspring Vel_You.

Vel_You

De Vel_You is een modulaire boxspring. Dat betekent dat deze opgebouwd is uit verschillende elementen die eenvoudig aan te passen zijn. Wanneer uw persoonlijke situatie verandert, verandert Vel_You met u mee. Ga voor persoonlijk, aanpasbaar jarenlange comfort.

Het verhaal achter Velda Vel_You

De Velda_You matrassen zijn milieuvriendelijk, ademend en comfortabel. De beste materialen zijn gebruikt voor een betere ventilatie en vochtbescherming. Om de Velda Vel_you bedden extra lang mee te kunnen laten gaan, kunnen de bedden en matrassen opgewaardeerd worden. Tegelijkertijd blijven deze materialen herbruikbaar, duurzaam en recyclebaar.

Vel_You voor iedere slaapkamer

De Vel_You is niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een keuze voor comfort en persoonlijke smaak. Het eigentijdse design van de Velda Vel_You past in vrijwel iedere slaapkamer. Wanneer u kiest voor een Vel_You, hebt u keuze uit onder meer tien kleuren bedframes. Laat u eens inspireren door onderstaande mogelijkheden in opstellingen.

Zo hebt u keuze uit een 2C- en 3C-uitvoering van het bed. Een 2C-uitvoering bestaat uit een boxspring met wit matras. Kiest u voor een 3C-uitvoering, dan ondervindt u extra comfort. Een 3C heeft namelijk een gestoffeerd matras en daarboven een topmatras. Wist u dat deze uitvoering is opgesteld in onze showroom? U bent van harte welkom om te komen proefliggen.

Slaapkameradvies bij Van Manen Slaapkamers

Bij Van Manen Slaapkamers begrijpen wij dat u een eigen smaak en slaapvoorkeur hebt. Daarom nemen wij in onze 600m2 showroom graag ruim de tijd voor uw wensen en eisen van uw slaapkamer. U bent van harte welkom in Barneveld voor een op maat gemaakt advies en waar u ook de Velda Vel_You zelf kunt bewonderen. Kom proefliggen en laat u inspireren door ons veelzijdige assortiment in bedden en andere accessoires. De koffie staat klaar.

Meer inspiratie