In deze tijd van het jaar zijn heldere zomeravonden toch echt verleden tijd en maken ze plaats voor knusse donkere dagen. Nu de nacht sneller valt, wordt lezen in bed wellicht moeilijker. Ook kan uw zicht worden beperkt bij het in- en uitstappen. Verlichting voor uw boxspring is in deze gevallen een goede toevoeging.
Laat u zich in deze blog inspireren over de mogelijkheden in bedverlichting, perfect aansluitend op onze boxsprings van topkwaliteit.

Bed– en hoofdverlichting voor uw boxspring

Sluit u uw productieve dag graag af met een boek lezen in bed? Of vindt u het aangenaam een lampje aan te kunnen doen? Dan is bed- of hoofdverlichting een ideale uitkomst. Bij Van Manen Slaapkamers vindt u verschillende bedlampjes van kunststof. Dankzij de strakke vormgeving en flexibele stang zijn onze lampen alle kanten op te draaien.

Onze slaapadviseurs kijken daarbij graag naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo kan een bedlampjes set van Serta worden afgestemd op uw wens in lichtintensiteit. Net zoals haar stijlvolle assortiment aan boxsprings, zorgen ook de lampen van Serta voor een luxe hotelgevoel.

In- en uitstapverlichting bij uw boxspring

Naast bed- of hoofdverlichting laten wij u graag kennismaken met in- en uitstapverlichting voor uw boxspring. Als u ’s nachts even uit bed moet, is het prettig te zien waar u uw voeten neerzet. Dankzij in- en uitstapverlichting met bewegingssensor springt het licht aan wanneer u in- of uitstapt. Zo kunt u zich zorgeloos verplaatsen in het donker.

Kiest u voor dit type verlichting bij Van Manen Slaapkamers? Dan stellen wij deze graag af op uw persoonlijke wensen in lichtsterkte.

Bedverlichting Velda of Serta aan huis

Bij Van Manen Slaapkamers helpen wij graag uw unieke slaapkamer te creëren tot over de drempel van uw slaapkamerdeur. Kiest u voor stijlvolle bedverlichting van Velda of Serta? Dan brengen onze specialistische monteurs deze kundig aan op uw boxspring bij de montage in huis. Nadat u hebt aangegeven waar het moet komen, kunt u genieten van de functionaliteit en intieme sfeer van de verlichting.

Slaapkameradvies bij Van Manen Slaapkamers

Wilt u uw slaapkamerbeeld compleet maken? U bent van harte welkom in onze 600m2 showroom in Barneveld. Door middel van persoonlijk advies in een inspirerende en huiselijke omgeving, helpen de adviseurs van Van Manen Slaapkamers u graag met het kiezen van de juiste bedverlichting, maar ook stijlvol ledikant en schitterende bedlinnen. Geheel afgestemd op uw persoonlijke slaapvoorkeuren. Laat u gelijk inspireren door onze (nacht)kasten en andere accessoires om zo uw eigen, luxe slaapkamer te creëren.

Meer inspiratie