Bent u toe aan een nieuw bed? Dan is nu het moment om Van Manen Slaapkamers te bezoeken. Tot en met december profiteert u namelijk van onze speciale najaarsactie en krijgt u een bedlinnenpakket ter waarde van € 400,- cadeau bij aankoop van een boxspring of ledikant.
In dit blogbericht leest u meer over de voorwaarden van deze geweldige actie.

Word uitgerust wakker in een goed bed

Een goede boxspring of ledikant is belangrijk om gezond te slapen en uitgerust wakker te worden. Heeft u een oud bed dat toe is aan vervanging? Wordt u niet uitgerust meer wakker? Doet uw lichaam pijn wanneer u uit bed stapt? Of gaat u verhuizen? Genoeg reden om de showroom van Van Manen in Barneveld te bezoeken! Onze showroom is een huiselijk omgeving vol inspiratie die echte warmte uitstraalt.

Ontdek ons uitgebreide assortiment boxsprings en ledikanten

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment boxsprings van Mérens, Serta en Velda. Allemaal kwaliteitsbedden met hun unieke eigenschappen. Ieder lichaam is anders en daarom is ieder bed ook verschillend. Het is dan ook belangrijk dat u een bed in een fysieke winkel koopt. Kom proefliggen in onze unieke 600m2 showroom en ontdek welke boxspring het beste bij uw lichaam aansluit. Liever een ledikant? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij hebben de ledikanten van Velda en Steel & Stockings in ons assortiment.

Welk bed past het beste bij u?

Vindt u het moeilijk om te bepalen welk bed het beste bij u past? Onze adviseurs kijken met u mee wanneer u een bed test, door te kijken naar uw lichaamshouding op het bed. Wij hebben kennis van zaken en geven u persoonlijk advies. In combinatie met de juiste installatie van onze eigen monteurs bieden we u de beste oplossing om heerlijk te slapen.

En wanneer u het bed van uw dromen heeft gevonden, begint het dromen pas echt. Dan mag u tijdens de actieperiode ook nog eens een mooi bedlinnenpakket uitzoeken. Een dekbedovertrek met bijpassende kussenhoezen? Een molton? Een goed hoeslaken? Het is allemaal mogelijk! Er is keuze uit luxe satijn, katoen, linnen en nog veel meer. Kies wat bij uw smaak en interieur past en stel een persoonlijk pakket samen ter waarde van € 400,-.

Voorwaarden najaarsactie Van Manen Slaapkamers:

  • Bedlinnenpakket twv € 400,- cadeau
  • Pakket samenstellen naar keuze: kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslaken, etc.
  • Alleen geldig bij aankoop van een ledikant of boxspring in de actieperiode
  • Actieperiode loopt tot en met zaterdag 31 december 2022
  • Niet geldig in combinatie met andere acties

Meer inspiratie