ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bedlinnen kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Creëer uw unieke stijl met bedlinnen

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Maak uw slaapkamer af met mooi bedlinnen

Bij Van Manen Slaapkamer kunt u terecht voor een complete metamorfose van uw slaapkamer. Wanneer u begint met het vernieuwen van uw slaapkamer, dan begint u eigenlijk altijd bij het belangrijkste, namelijk het bed. Kiest u voor een boxspring of een ledikant? Bij ons vindt u schitterende bedden van Mérens, Serta, Velda en Steel & Stockings. Allemaal bedden met hun unieke eigenschappen. Zo weet u dat u bij ons het perfecte bed vindt waar u heerlijk op kunt slapen en passend bij uw stijl. Als tweede wordt gekeken naar nachtkastjes en kasten om onder meer uw kleding, linnengoed en handdoeken op te bergen. En als laatste? Juist het beddengoed! Vergist u zich er niet in, want mooi bedlinnen maakt het plaatje pas echt compleet. 

Bedlinnen van Beddinghouse en Dommelin

In onze showroom vindt u bedlinnen van Beddinghouse en Dommelin. Beddinghouse biedt een breed scala van mondieuze bedtextielcollecties aan, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Het doel van Beddinghouse is de ‘wowfactor’ te creëren voor de klanten op een duurzame manier. Bij Van Manen Slaapkamers vindt u verschillende collecties zoals VT Wonen, Kardol & Verstraten, At Home en de Van Gogh collectie. Beddinghouse is officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. Deze unieke samenwerking met één van de meest gewaardeerde musea ter wereld, heeft geresulteerd in een schitterende bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Beddinghouse verschillende luxe bedden ontworpen. Ieder ontwerp vertelt een verhaal van dromen, passie en schoonheid. De collectie van Dommelin kenmerkt zich door het tijdloze karakter. De hele collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en biedt groot slaapcomfort. Voor een lekker zacht en warmte slaapervaring is de Flanel collectie perfect.

Bezoek Van Manen Slaapkamers voor een complete slaapkamer metamorfose

Wilt u graag een complete metamorfose voor uw slaapkamer? Is het tijd om uw oude ledikant te vervangen met een luxe boxspring van Mérens, Serta of Velda, of een modern en comfortabel ledikant van Steel & Stockings? U bent van harte welkom in onze 600 m2 showroom in Barneveld. Laat u inspireren door de verschillende opstellingen en laat u door onze adviseurs informeren. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u op zoek te gaan naar de slaapkamer van uw dromen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkom in onze veelzijdige en sfeervolle showroom! 

Onze merken