ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Op zoek naar Velda bedden? Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Velda Bedden

Een uniek en stijlvol assortiment Velda bedden

De volgende Velda boxsprings vindt u in onze showroom!

Klik op de bedden voor meer informatie of kom naar Barneveld

Velda Focus Vlak

Velda Focus Elektrisch

Velda Poqqet Vlak

Velda Metropolitan Excellence

Velda Metropolitan Platinum

Velda bedden voor gezond en stijlvol slapen

Een ontspannen nachtrust is enorm belangrijk om de dag uitgerust en vol energie door te komen. Welk matras ligt het meest comfortabel en welke lattenbodem biedt de beste ondersteuning voor uw lichaam? Dat is voor iedereen anders. Het is daarom belangrijk om goed advies in te winnen. Zo weet u zeker dat u heerlijk kunt slapen in uw nieuwe bed. Eén van de merken die u vindt bij Van Manen Slaapkamers is Velda bedden. Velda is vooruitstrevend, van hoge kwaliteit en biedt een optimaal slaapcomfort. Wilt u gezond en stijlvol combineren? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van een Velda bed. Velda bedden zijn hedendaags, elegant en modern. Wilt u een design bed inclusief matras met minipocketveren met 7 zones of een stevig bedkader? U vindt het bij Van Manen Slaapkamers. 

Velda Fly bed: trendy, zacht en eigentijds

Wij hebben verschillende Velda bedden in ons assortiment en vertellen u hier graag meer over. Zo is het Velda Fly bed een vlak bed. Trendy, zacht en eigentijds. Velda laat zien dat een boxspring tegelijkertijd heel degelijk en toch elegant kan zijn. Daarnaast is het door zijn zwevende constructie heel onderhoudsvriendelijk. Dankzij de superieure techniek combineert het bed ergonomisch comfort met optimale ventilatie.  
Ook dit bed kunt u personaliseren door vrije stofkeuze. U heeft de keuze uit verschillende stofferingen, zodat het bed perfect past bij uw stijl en inrichting. Het hoofdbord geeft het bed een elegant uiterlijk en is ook nog eens heel praktisch. Daarnaast kunt u uw Velda Fly bed personaliseren met bijpassende zwevende nachttafels. Kortom, het Velda Fly bed biedt zowel een verfijnde en elegante uitstraling, als ook ultiem comfort. 

Samen op zoek naar het beste bed voor u

Wordt het Velda Fly bed uw bed? Of past één van de andere Velda bedden toch beter bij u? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Vertel ons over uw manier van slapen en wat belangrijk voor u is. Samen gaan wij op zoek naar het bed dat het beste bij u past. In onze 600 m2 showroom vindt u bedden van verschillende merken. Ontdek ons uitgebreid en veelzijdig assortiment en vindt een bed dat perfect is voor uw lichaam. Wilt u (weer) lekker slapen? Kies dan voor een bed van Van Manen Slaapkamers in Barneveld. 

Onze merken