ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Velda matras kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 17:30
0342 405 353 - Bereikbaar

Velda Matrassen

Velda Matrassen voor een uitstekende nachtrust

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Velda matrassen: innovatief en uniek

Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig en het liefst elke nacht. Om ontspannen wakker te worden, moet alles kloppen: Het klimaat en de temperatuur in de slaapkamer, maar zeker ook het comfort van uw matras. Velda weet dat! Maar ook weet Velda dat ieder lichaam anders is. Daarom is er grote keuze uit verschillende Velda matrassen. Velda combineert 60 jaar ervaring met de meest vooruitstrevende technieken op het gebied van slaapcomfort. Wilt u een goed matras kopen waarop u weer jaren heerlijk kunt slapen? Ontdek ons uitgebreide assortiment Velda matrassen. Kies bijvoorbeeld voor de Velda Latex, de Bodyprint, Gelfresh of de Velda Classic. Iedere Velda matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo is er bij Velda eigenlijk altijd wel een matras te vinden die aansluit bij uw voorkeuren en wensen. 

Velda Bodyprint voor perfect comfort

De Bodyprint matras van Velda staat voor perfecte vochtregulatie, warmte controle, drukvermindering en elasticiteit. De formule is ontwikkeld om een optimaal slaapklimaat te creëren en u perfect comfort te geven tijdens de nacht. Ieder mens heeft namelijk een goede nachtrust nodig. En om ontspannen wakker te worden, moet alles kloppen. Bodyprint van Velda biedt een collectie matrassen waarbij de beste technieken gebruikt zijn. In onze showroom vindt u de Bodyprint Pocket en de Bodyprint 700 matras. Beide heerlijke matrassen. Probeer ze zelf in onze uitgebreide showroom in Barneveld! 

Goed matras kopen om rugklachten tegen te gaan

Heeft u snel last van klachten zoals rug-of nekpijn? Dan kunt u kiezen voor de Velda Physio Pulse matras. De Velda Physio matras biedt u ergonomisch comfort en optimale ventilatie. Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij-als rugslaper. Bij Velda Physio Pulse matras gebeurt dit door de unieke Physiospring pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de Velda Physio box, beide voorzien van 7 comfort zones. De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van uw bed. 

Kies het Velda matras dat bij u past

Of u nou gaat voor de Velda Dreamer matras of de Velda Physio Pulse matras, met een Velda matras bent u verzekerd van een goed matras die jaren meegaat. Ook kunt u een Velda matras combineren met een Velda bed of een Velda boxspring. Wilt u meer weten over het Velda assortiment? In onze 600 m2 showroom kunnen we u hier nog veel meer over vertellen. 

Onze merken