Openingstijden:
We're currently open.Vandaag 09:00 - 17:30
0342 405 353 - Bereikbaar

Velda Matrassen

Velda Matrassen voor een uitstekende nachtrust

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Velda matrassen: innovatief en uniek

Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig en het liefst elke nacht. Om ontspannen wakker te worden, moet alles kloppen: Het klimaat en de temperatuur in de slaapkamer, maar zeker ook het comfort van uw matras. Velda weet dat! Maar ook weet Velda dat ieder lichaam anders is. Daarom is er grote keuze uit verschillende Velda matrassen. Velda combineert 60 jaar ervaring met de meest vooruitstrevende technieken op het gebied van slaapcomfort. Wilt u een goed matras kopen waarop u weer jaren heerlijk kunt slapen? Ontdek ons uitgebreide assortiment Velda matrassen. Kies bijvoorbeeld voor de Velda Latex, de Bodyprint, Gelfresh of de Velda Classic. Iedere Velda matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo is er bij Velda eigenlijk altijd wel een matras te vinden die aansluit bij uw voorkeuren en wensen. 

Velda Dreamer matras als beste uit de test

Bent u op zoek naar een matras met een superieure prijs-kwaliteits garantie? Ga dan voor de Velda Dreamer matras. Dit type matras is zeer populair en dat is niet voor niets. De Velda Dreamer matras is een heerlijk pocketvering matras met goede, ventilerende eigenschappen. Deze Velda Matras is door de Consumentenbond twee keer uitgeroepen tot ‘beste koop’. Bij dit matras kunt u kiezen uit twee hardheden (normaal tot circa 90 kg en stevig tot circa 120 kg) en twee typen hoezen (anti-allergisch of wol). 

Goed matras kopen om rugklachten tegen te gaan

Heeft u snel last van klachten zoals rug-of nekpijn? Dan kunt u kiezen voor de Velda Physio Pulse matras. De Velda Physio matras biedt u ergonomisch comfort en optimale ventilatie. Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij-als rugslaper. Bij Velda Physio Pulse matras gebeurt dit door de unieke Physiospring pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de Velda Physio box, beide voorzien van 7 comfort zones. De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van uw bed. 

Kies het Velda matras dat bij u past

Of u nou gaat voor de Velda Dreamer matras of de Velda Physio Pulse matras, met een Velda matras bent u verzekerd van een goed matras die jaren meegaat. Ook kunt u een Velda matras combineren met een Velda bed of een Velda boxspring. Wilt u meer weten over het Velda assortiment? In onze 600 m2 showroom kunnen we u hier nog veel meer over vertellen. 

Onze merken