ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tweepersoons matras kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Tweepersoons Matrassen

Een uniek en stijlvol assortiment boxsprings

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Tweepersoons matras kopen dat perfect past

Droom weg op een 2 persoons matras dat speciaal voor u ontworpen lijkt. Onze adviseurs zijn slaapexperts en wij helpen u graag bij het vinden van het 2 persoons matras dat bijdraagt aan een goede nachtrust voor u. Wilt u een tweepersoons matras kopen? Dan heeft u niet alleen keuze uit verschillende merken en materialen, maar ook uit verschillende formaten. Een matras gaat gemiddeld zo’n tien jaar mee. Door op tijd uw matras te vervangen, behoudt het matras zijn kracht en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning . Wist u dat een volwassene iedere nacht tijdens het slapen ruim een kwart liter vocht verliest? Een goed ventilerend matras zorgt ervoor dat dit vocht afgevoerd wordt. Dit is belangrijk om een optimaal klimaat in bed te kunnen garanderen. Is het meer dan 10 jaar geleden dat u een nieuw matras heeft gekocht? Dan is het verstandig om een nieuw tweepersoons matras te kopen. Bezoek onze showroom en laat u informeren over onze  matrassen. 

Kies het gewenste formaat 2 persoons matras

Ligt u alleen in het bed, maar wilt u wat meer ruimte? Kies dan voor een 2 persoons matras van 140x200cm. Dit bed wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Het bed is namelijk groot en ruim voor 1 persoon, maar eigenlijk net te smal of juist heel gezellig voor 2 personen. Wilt u liever een groter matras, bijvoorbeeld een 2 persoons matras van 160×200 cm of een 2 persoons matras 180×200 cm? Ook die vindt u bij Van Manen Slaapkamers in Barneveld! Wij helpen u graag bij het vinden van een matras met de juiste dikte, vering en drukverdeling. Is dat een matras van Velda, Serta of Mérens

U kunt weer jaren vooruit met een compleet nieuw slaapsysteem van Van  Manen

Naast verschillende soorten matrassen, bieden wij complete slaapsystemen zodat u met 1 aankoop weer jaren vooruit kunt. Zo vindt u bijvoorbeeld luxe, verstelbare boxsprings in ons assortiment. Pas uw boxspring aan aan uw wensen en creëer daarmee een op maat gemaakt bed, dat perfect aansluit bij uw lichaam en voorkeuren. Toch liever een modern ledikant? Wij laten u graag verschillende opstellingen en mogelijkheden zien. De slaapkamer afmaken met een op maat gemaakte kast? Ook dat is mogelijk bij Van Manen Slaapkamers! Wij vertellen u hier graag meer over in onze 600 m2 showroom in Barneveld.

Onze merken