ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Topmatras kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Topmatrassen

Een uniek en stijlvol assortiment boxsprings.

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Topmatras kopen voor extra slaapcomfort

Maak uw bed compleet met een topmatras. Steeds meer mensen willen een topmatras kopen. De luxe uitstraling en het bijzonder hoge ligcomfort zijn daarbij de meest gehoorde redenen. Bij de meeste boxsprings is het dikke onderste matras niet te gebruiken zonder topmatras. De onderste, gewone matras is voornamelijk ondersteunend, terwijl de topmatras zorgt voor extra comfort. Ook is een topmatras handig wanneer u twee verschillende matrassen heeft. Door een topmatras te gebruiken vormt het gedeelte waarop u ligt een comfortabel geheel.

Kies de topmatras boxspring die bij u past

U kunt bij Van Manen Slaapkamers kiezen uit diverse uitvoeringen van de topmatras. Zo heeft ons merk Serta topmatrassen van HR koudschuim, Visco, Latex of Gelfoam. Kiest u voor een gelfoam topmatras? Dan kiest u voor een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat. Het zorgt voor een optimale ventilatie en warmteregulering. Gewrichten en spieren worden ontlast waardoor u een betere bloeddoorstroming krijgt en uitgerust wakker wordt. 

Een topmatras gaat gemiddeld namelijk minder lang mee dan de matras zelf. Door de toplaag te vervangen kan de matras weer jaren mee. Prefereert u een vaste topmatras of een afritsbare variant? Het voordeel van een afritsbare topmatras, is dat deze vastzit aan de matras en daardoor niet verschuift. Heeft u een elektrisch verstelbare boxspring? Hiervoor zijn de speciale split topmatras voor boxsprings, zo kunt u beide zijden afzonderlijk van elkaar verstellen.

Natuurlijke topdekmatras kopen van Mérens

Wilt u een topmatras kopen van Mérens, dan kunt u kiezen uit natuurlatex, mini-pocket en paardenhaar. Deze topdekmatrassen maken dat u uiterst comfortabel ligt op uw Mérens bed. En natuurlijk kenmerkend aan Mérens is dat al deze topdekmatrassen gemaakt zijn van natuurlijke producten, zoals natuurlatex, biologisch katoen, Texelse schapenwol, paardenhaar en kamelenwol. Deze natuurlijke materialen garanderen het beste slaapklimaat door hun uitstekende warmteregulatie en vochtafvoer. Een verantwoorde keuze waar u ook nog eens heerlijk op slaapt. 

 

Matrastopper kopen bij Van Manen

Wilt u zelf het comfort van een topmatras ervaren? Bezoek onze showroom en ontdek de verschillen, zodat u uiteindelijk de keuze maakt die het beste bij u past. Wilt u een matrastopper kopen? U bent van harte welkom in onze 600 m2 showroom in Barneveld. Hier vindt u alle verschillende soorten topmatrassen. Laat u informeren over de mogelijkheden en slaap binnenkort als een roosje op uw topmatras voor boxspring of ledikant. 

Onze merken