ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Serta matrassen kopen? Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Serta Matrassen

Een uniek en stijlvol assortiment boxsprings.

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

De belevenis van slapen op een Serta matras

De boxsprings van Serta zijn allemaal voorzien van een luxe Serta matras. Zo weet u dat u niet alleen stijlvol, maar ook lekker slaapt. Het slapen op een Serta matras past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Het gebruik van duurzame en ademende materialen, draagt bij aan een langere levensduur van de Serta matrassen. Zonder enig verlies van slaapcomfort. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van een goede nachtrust. De uitgebalanceerde opbouw van de Serta matrassen zorgen er namelijk voor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn. Wilt u een goed matras kopen dat aansluit bij uw persoonlijke wensen? Bij Serta heeft u keuze uit verschillende matrassen.  

No-turn Serta matras uit de American Series

De Serta matrassen uit de American Series zijn ‘no-turn’ matrassen. Dit Serta matras is aan één zijde te beslapen en hoeft u dus niet meer om te draaien. Met deze serie kunt u eenvoudig een matras samenstellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoeften. Bij de American Series kunt u kiezen uit de Splendid matras, de Royalty matras en een Serta topmatras. Iedere Serta matras bestaat uit verschillende lagen, die allemaal hun eigen functie hebben. Van een passende ondersteuning, tot subliem slaapcomfort. Dankzij deze progressieve opbouw kunt u heerlijk slapen en draait u zich eenvoudig om. 

Splendind en Royalty matras

De Splendid is voorzien van een enkel veersysteem. Optimaal slaapcomfort en duurzaamheid wordt gecombineerd met de ondersteunende werking van het 5-zone pocketveersysteem. Op zoek naar superieur slaapcomfort? Kies dan voor de Royalty! Dit Serta matras is voorzien van een dubbel veersysteem: de gepatenteerde Miera-Coil en het 5-zone pocketveersysteem. Het gebruik van hoogwaardige materialen, gecombineerd met luxe damast, maken deze Serta matras tot een juweel. 

Serta topmatras maakt het bed compleet

Wanneer u een Serta boxspring heeft gekocht, kunt u deze afmaken met een mooi Serta topmatras. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. HR koudschuim, Visco, Latex of Gelfoam. Zeggen deze termen u weinig? Bezoek onze veelzijdige showroom in Barneveld! Onze adviseur vertelt u graag meer over de verschillen bij de Serta topmatras. Wilt u een complete boxspring of alleen een nieuw matras bestellen? Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. Naast Serta matrassen, vindt u bij ons ook Velda en Mérens

 

Onze merken