ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mérens matrassen kopen? | Van Manen Slaapkamers

Merens Matrassen

Mérens matras van natuurlijke materialen

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Mérens matrassen voor een goede nachtrust

Heeft u een nieuw matras nodig? De ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Vindt u het lekker om wat meer weg te zakken in uw matras? Of ligt u liever op een steviger matras? Het is belangrijk om een goed matras te kopen, met de juiste ondersteuning. Is dat misschien een Mérens matras? Wij vertellen u graag meer over dit schitterende, oer-Hollandse merk. 

Beter slapen op een natuurlijk Mérens matras

Bijzonder aan een Mérens matras is dat deze van natuurlijke materialen gemaakt is. Er wordt biologisch geteeld katoen gebruikt, lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Waarom? Omdat het eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld was om te slapen op een matras dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Elk Mérens matras wordt met de hand vervaardigd en is daarmee een uniek product. Hier ligt ook meteen de kracht van Mérens. Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan milieubewust handelen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, wordt de uitstoot van transport beperkt. Kortom, een aanwinst voor iedere slaapkamer! 

Mérens matras van de hoogste kwaliteit

De Mérens matrassen worden met zorg gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Heeft u het snel koud ‘s nachts of vindt u het juist vaak te warm? Mérens matrassen zijn gemaakt van duurzame materialen die goed isoleren en ventileren. Zo kunt u ieder seizoen genieten van uw Mérens matras. Elk matras is een stukje ambachtelijk handwerk dat de basis legt voor een optimale nachtrust. Het geloof in de kwaliteit van Mérens ziet u terug in de garantievoorwaarden. Zo krijgt u maar liefst 25 jaar garantie op veer-en constructiebreuk. En natuurlijk krijgt u bij uw Mérens matras een certificaat van echtheid. 

Matras op maat bij Van Manen Slaapkamers

Wilt u een goed matras kopen? En wilt u onderzoeken of een Mérens matras iets voor u is? U vindt in onze showroom diverse Mérens matrassen, zodat u zichzelf kan overtuigen van de kwaliteit en het comfort van een Mérens matras. Een matras bestellen? Dat kunt u niet ongezien doen, u moet een matras voelen en zelf ervaren. Het gaat namelijk om úw nachtrust. Ons doel is dat u heerlijk slaapt op uw nieuwe matras. Wij geven u daarom graag matras advies op maat. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom waar de koffie klaar staat. 

Onze merken