ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuw matras kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 11:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Machinaal of handgemaakt, altijd een kwaliteitsmatras.

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Serta matrassen

Mérens matrassen

Nieuw matras kopen: laat u adviseren

Droom weg op een goed ondersteunend matras dat speciaal voor u gemaakt lijkt. Dat is wat wij voor ogen hebben wanneer u bij ons een nieuw matras wilt kopen. Vertel ons uw voorkeuren en wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Ieder lichaam is anders en het is belangrijk dat u comfortabel ligt op uw matras. Wij helpen u met het vinden van een matras met de juiste dikte, vering en drukverdeling.

Goed matras kopen bij Van Manen 

Een verkeerd of oud matras kan zorgen voor slaapproblemen. Wordt u niet uitgerust wakker? Misschien is het dan tijd om een goed matras te kopen! Een matras dat aansluit bij uw wensen en past bij uw lichaam. Welke matras dat is? Dat zoekt u samen uit met onze verkoopadviseur. Houdt u van meer of juist minder vering? Liever een zacht of stevig matras? Heeft een dik of dun exemplaar uw voorkeur? Heeft u het snel koud of zweet u juist vaak ‘s nachts? Dat zijn allemaal persoonlijke vragen die invloed hebben op het matras advies. Het is belangrijk dat u de tijd neemt om verschillende matrassen te proberen en zo die ene perfecte matras te vinden dat het beste bij u past. 

Van Manen matrassen van de beste kwaliteit

Bij Van Manen Slaapkamers vindt u matrassen van de allerhoogste kwaliteit. Velda matrassen onderscheiden zich door hun samenstelling en afwerking. Kiest u voor Mérens? Dan kiest u voor een handgemaakt matras van zuivere schapenwol, paardenhaar, hennep en biologisch katoen. Een natuurlijk matras voor een gezonde nachtrust. Maar ook vindt u bij ons kwaliteits matrassen van Serta . U leest het al, een goed matras kopen doet u bij Van Manen Slaapkamers! 

Matras bestellen van de hoogste kwaliteit 

Wilt u een matras bestellen? Bezoek onze showroom en ontdek welk type matras het best bij u past. Online een matras op maat bestellen is namelijk (bijna) onmogelijk. Goed matras advies is nodig om weer jarenlang vooruit te kunnen en te genieten van een goede nachtrust. Wilt u ook uitgerust wakker worden wanneer uw wekker gaat? Wilt u vol energie de dag beginnen? De dag begint past goed na een goede nachtrust! Onze adviseurs helpen u graag aan een matras wat hier aan bijdraagt. 

Onze merken Ledikanten