ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Steel and Stockings ledikant kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Steel and Stockings ledikanten

Stoere stalen ledikanten van Steel & Stockings

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Steel & Stockings Viggo

Vanaf € 1.425,-

Steel & Stockings Jovi

Vanaf € 1.795,- 

Steel & Stockings Saturnus

Steel & Stockings Boho

Vanaf € 1.895,-

Steel & Stockings Split

Vanaf € 2.250,-

Steel & Stockings Cortica

Vanaf € 1.999,-

Steel & Stockings Jupiter

Vanaf € 1.895,-

Steel & Stockings Pompidou

Steel & Stockings Montmartre

Robuuste ledikanten met vrouwelijke touch

Steel & Stockings levert unieke bedden. Steekwoorden die passen bij deze bedden zijn, harmonieus, puur en karaktervol met een vleugje vrouwelijkheid. De personen achter Steel & Stockings zijn twee dames die passie hebben voor wonen en daaruit hun eigen bedrijf zijn gestart. Voor de producten wordt massief, puur eikenhout uit Nederland gebruikt. Ledikanten ouderwets? Steel & Stockings bewijst het tegendeel! Deze ledikanten hebben de perfecte balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. Heeft u een landelijke slaapkamer of houdt u van een meer industriële inrichting? De ledikanten van Steel & Stockings passen hier perfect bij!

Stoere ledikanten van Steel & Stockings

Bent u op zoek naar een ledikant, maar twijfelt u welk type het beste past bij uw slaapkamer? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de diverse mogelijkheden. In onze showroom vindt u diverse opstellingen, waaronder ook een aantal ledikanten van Steel & Stockings. Zo vindt u bij ons ledikant Viggo uit de rubberwood collectie. Rubberwood is afkomstig van de rubberboom. Van dit hout worden blokjes gezaagd waarvan plaatmateriaal gecreëerd wordt. Deze platen hebben een schitterende look met verschillende kleurnuances. Het hout wordt gewaxt op kleur, waardoor dit effect nog extra wordt benadrukt. Ook vindt u in onze showroom ledikant Jupiter. Deze is gemaakt van robuust, stoer eiken. Dat betekent dat er noesten, lichte verkleuringen en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Dat maakt ieder bed uniek en een echte blikvanger voor uw slaapkamer. Voor het Jupiter ledikant wordt blauwstaal gebruikt met een blanke coating. Het resultaat? Een prachtig ledikant!

Bezoek Van Manen voor slaapkamer inspiratie

Wilt u graag meer weten over onze ledikanten en de merken die wij voeren? U bent van harte welkom in onze veelzijdige showroom in Barneveld. U vindt ons op de begane grond van het Woon Thema Centrum in Barneveld. In onze showroom van maar liefst 600 m2 vindt u een deel van ons assortiment opgesteld. Bezoek de uitgebreide showroom en laat u inspireren door de tientallen opstellingen. U kunt bij ons terecht voor een complete slaapkamer metamorfose. Naast boxsprings en ledikanten vindt u bij ons namelijk ook bedlinnen, hoofdkussen, dekbedden, maar ook nachtkastjes en kasten-op-maat. Een uniek concept in Nederland! Wilt u stijlvol slapen en uitgerust wakker worden? Wij helpen u graag om samen de slaapkamer van uw dromen te creëren.

Onze merken