ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Velda lattenbodems kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Velda Lattenbodem

Een degelijk en duurzaam assortiment lattenbodems

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Velda lattenbodem voor een goede nachtrust

Bent u het zat om elke avond schaapjes te tellen voor het slapen? Een goede lattenbodem is van groot belang voor een goede nachtrust. De juiste lattenbodem laat de kwaliteiten van uw matras maximaal tot zijn recht komen. Velda heeft verschillende lattenbodems in het assortiment. Alle Velda lattenbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke en een manueel of elektrisch verstelbare variant. Kies voor een combinatie van latten, schotels en veerdoppen die u het hoogst mogelijke comfort geven.

Velda lattenbodems Proflex en Proflex Max

Bent u op zoek naar een flexibele lattenbodem die veerkrachtig blijft? Ook na een aantal jaren gebruik? Kies dan voor de Proflex Max. Met het praktische kader en de verstelbare onderdelen kunt u de Velda lattenbodems aanpassen naar uw eigen wensen. De veerdoppen reiken tot boven de zijsponden, zodat er geen harde midden-zone is bij koppeling van twee afzonderlijke bodems. Zo kunnen u en uw partner op uw persoonlijk afgestemde lattenbodem slapen. De Proflex Max is er in vlakke en verstelbare versie en bij de verstelbare versie kunt u kiezen voor manueel of elektrisch met twee motoren. Welke variant spreekt u het meeste aan? Liever een iets eenvoudigere variant van de Velda lattenbodems? Kies dan voor Proflex. Onze adviseur legt u graag de verschillen uit tussen deze twee varianten.

Verschillende soorten lattenbodems 

Naast de Proflex en Proflex Max hebben wij natuurlijk nog meer Velda lattenbodems in ons assortment. Wij hebben onder meer de Actilinea, Monoflex, Flex, Tonique en Varioflex. In onze sfeervolle showroom zijn diverse lattenbodems opgesteld, zo kunt u eenvoudig de lattenbodem bestellen die het beste bij uw lichaam past. Natuurlijk vindt u alle gangbare formaten lattenbodems in onze collectie, net als een lattenbodem voor een twijfelaar. Wist u dat de keuze voor een lattenbodem bed heel persoonlijk is? Laat u daarom goed adviseren door onze adviseur in de showroom. Test de verschillende mogelijkheden in onze showroom en maak uw keuze. Wordt het een Lattenbodem bed? Misschien wel met een Velda lattenbodem? Of kiest u toch liever voor een boxspring? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag zodat u in de nabije toekomst heerlijk kunt slapen op uw Van Manen lattenbodem bed of boxspring.

Lattenbodem bestellen bij Van Manen

Wist u dat de keuze voor een lattenbodem bed heel persoonlijk is? Laat u daarom goed adviseren door onze adviseur in de showroom. Test de verschillende mogelijkheden in onze showroom en maak uw keuze. Wordt het een lattenbodem bed? Misschien wel met een Velda lattenbodem? Of kiest u toch liever voor een boxspring? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag zodat u in de nabije toekomst heerlijk kunt slapen op uw Van Manen lattenbodem bed of boxspring.

 

Onze merken Ledikanten