ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lattenbodem kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel open.Vandaag 09:00 – 17:30
0342 405 353 - Bereikbaar

Lattenbodem als basis

Een degelijk en duurzaam assortiment lattenbodems

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Velda lattenbodems

Elektrisch verstelbare lattenbodems

Lattenbodem kopen bij uw bed

Iedere nacht moeiteloos in slaap vallen? Hoewel de lattenbodem onder het matras niet zichtbaar is, bepaalt deze voor een groot deel hoe lekker u slaapt. Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Het is daarom belangrijk om een goede lattenbodem te kopen bij uw bed. Van Manen Slaapkamers weet waar een lattenbodem aan moet voldoen om lekker te slapen. Onze verkoopadviseur zorgt dat het totaalplaatje van uw bed klopt, zodat u weer heerlijk kunt slapen. 

Laat u verrassen door ons assortiment

Wilt u een nieuwe lattenbodem kopen? Dan bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres! Een goede lattenbodem is ontzettend belangrijk. Deze zorgt namelijk samen met het matras voor de vering in uw bed. Wanneer de bodem doorzakt of de juiste spanning mist, wordt het lichaamsgewicht niet goed verdeeld, waardoor u in een verkeerde houding slaapt. Dit maakt uw bed minder comfortabel en kan ook zorgen voor lichamelijke klachten. Ook is het belangrijk dat de bodem voor uw latenbodem bed genoeg ruimte geeft om te ademen.

Goede lattenbodem kopen voor uw lichaam

In onze showroom vindt u uitsluitend lattenbodems waarvan wij zeker weten dat deze goed zijn voor uw matras én uw lichaam! Een lattenbodem bestaat uit verende latten die horizontaal over een houten frame zijn gespannen. Deze lattenbodem zorgt voor de perfecte ondersteuning en vering voor een goede nachtrust. U vindt bij ons verschillende soorten lattenbodems. Zo hebben we de standaard rollattenbodem, maar ook kunt u kiezen voor een luxere variant, zoals een elektrisch verstelbare lattenbodem. Liever een hand verstelbare lattenbodem? Ook die vindt u in onze 600m2 showroom in Barneveld. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden en gaat samen met u op zoek naar het lattenbodem bed dat het beste bij u past.

Lattenbodem twijfelaar bij Van Manen

Bent u op zoek naar een lattenbodem voor een twijfelaar bed? Wij bieden lattenbodems in alle gangbare formaten, waaronder ook de lattenbodem voor een twijfelaar. Wij kunnen de juiste lattenbodem bestellen die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Wij kennen namelijk het belang van een goede nachtrust. Na een goede nachtrust, heeft u meer energie voor de dag die komt. Wilt u ook (weer) goede nachten maken? Kom voor professioneel en persoonlijk advies op maat naar Van Manen Slaapkamers in Barneveld.

Onze merken Ledikanten