ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Elektrisch bed kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Elektrische bedden

Een uniek en stijlvol assortiment boxsprings.

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

In hoogte verstelbaar bed voor u én uw partner

Wilt u vaak nog even lezen terwijl uw partner al slaapt? Of slaapt uw partner liever op een vlak matras, terwijl u uw voeten graag wat hoger legt? Geen probleem! U kunt kiezen voor een eenpersoonsbed, maar ook onze tweepersoons elektrisch verstelbare bedden zijn per kant bedienbaar. Speciaal voor elektrische tweepersoonsbedden verkopen wij ook split topmatrassen, zodat de ene kant onafhankelijk van de andere kant gebruikt kan worden. Met een in hoogte verstelbaar bed bepaalt ú hoe u het bed wilt hebben. Hoe u het lekkerste slaapt! 

Elektrisch bed kopen voor ultiem slaapcomfort

Bent u graag van alle gemakken voorzien in de slaapkamer? Ontdek dan onze elektrisch verstelbare bedden. Deze bedden bieden ultieme luxe en gemak. Met 1 druk op de knop bedient u eenvoudig het bed met verstelbare bodem. Ook is een bed met verstelbare bodem een goede oplossing voor mensen met nek-of rugklachten. U past namelijk eenvoudig en snel de stand van het bed aan, zodat het bed precies zo staat als u het wilt hebben. Niets staat een goede nachtrust nog in de weg!

Elektrisch bed kopen bij Van Manen Slaapkamers

U vindt bij ons elektrisch verstelbare boxsprings, maar ook een bed met elektrische lattenbodem vindt u in onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld. Wist u dat onze showroom maar liefst 600 m2 inspiratie biedt? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. En heeft u vragen over elektrisch verstelbare bedden of een bed met elektrische lattenbodem? Dan staat onze adviseur voor u klaar! Wilt u een elektrisch bed kopen? Begin en eindig uw zoektocht bij Van Manen Slaapkamers! 

Onze merken