ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eenpersoonsbed kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Eenpersoons bedden

Een uniek en stijlvol assortiment boxsprings.

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Luxe eenpersoonsbed kopen

Een stijlvolle slaapkamer met producten die helemaal op elkaar zijn afgestemd. Matchende kleuren en stijlen, zodat de kamer een sfeervol geheel vormt. Vindt u het moeilijk om zelf alles bij elkaar uit te zoeken? U bent van harte welkom in de sfeervolle showroom van Van Manen Slaapkamers in Barneveld. Wilt u een complete slaapkamer met eenpersoonsbed kopen? Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien en weten uw wensen en voorkeuren om te zetten naar praktische producten. Houdt u van kleur? Of toch liever neutraal? Wij hebben een ruim assortiment eenpersoonsbedden in allerlei soorten materialen, kleuren en maten en uiteraard van uitstekende kwaliteit. U kunt namelijk een eenpersoonsbed kopen van 80 cm, 90 cm of eventueel een groot twijfelaarbed van 140 cm. Dit zijn ook wel ruimtebesparende bedden en zeer geschikt voor een kleinere slaapkamer. U vindt het allemaal bij Van Manen Slaapkamers!

Eenvoudig een bed bestellen in de showroom

In onze uitgebreide en sfeervolle showroom vindt u diverse opstellingen, zodat u volop inspiratie kan opdoen. Met merken als Velda, Serta, Mérens en Steel & Stockings, zijn er altijd eenpersoonsbedden te vinden die aansluiten bij uw wensen en interieurstijl. Zo vindt u in onze showroom onder meer Velda Fly, Velda Largo en van Steel & Stockings de Jupiter, BoHo en Viggo. De eenpersoonsbedden van Velda kunnen gekenmerkt worden als hedendaags, elegant en modern. Aangepaste hoofdborden en nachtkastjes behoren tot de mogelijkheden. Zo stelt u uiteindelijk zelf het bed samen dat het beste past bij uw persoonlijke stijl. Steel & Stockings gebruiken natuurlijke materialen voor hun bedden, zoals robuust en stoer eiken of bedden met een betonlook. Deze bedden zijn perfect wanneer u houdt van een industriële uitstraling. 

Stijlvol bed kopen? Bezoek onze showroom

Wilt u een stijlvol eenpersoonsbed kopen? Doe inspiratie op in onze uitgebreide showroom in Barneveld! Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een complete metamorfose van uw slaapkamer. Stem de kleuren perfect op elkaar af en kies voor een elegante en eigentijdse slaapkamer. Wij helpen u graag bij het perfecte plaatje en leveren alleen kwaliteit. Een bed bestellen en daarnaast ook nog een mooie kastenwand volledig op maat? Onze meubelmaker maakt kasten op maat naar uw persoonlijke wensen. Wilt u meer weten over onze eenpersoonsbedden? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom. Samen met u gaan we op zoektocht naar het bed van uw dromen!

Onze merken