ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Serta boxspring kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Serta boxsprings

Comfortabel en in stijl slapen met een Serta boxspring

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Serta Limited Classico

Vanaf € 2.799,-

Serta Limited Magnifique

Vanaf € 3.549,-

Serta Magnum Grande

Vanaf € 5.899,-

Serta Limited Brut

Vanaf € 4.999,-

Serta Casaletto Grande

Vanaf € 5.399,-

Vanaf € 2.999,-

Serta Limited York

Vanaf € 3.299,-

Serta Luxury Magnum

Vanaf € 5.599,-

Serta Luxury Pandora

Vanaf € 5.799,-

Serta Luxury Carlton

Vanaf € 7.299,- 

Serta Luxury Lounge

Vanaf € 5.599,-

Serta Luxury Imperial

Vanaf € 6.299,-

Serta Luxury Wagner

Vanaf € 6.799,-

Serta Luxury Magnum Cosmopolitan

Vanaf € 6.299,-

Serta Luxury Mirage

Vanaf € 6.399,-

Serta Luxury Chess

Vanaf € 6.799,-

Serta Luxury Casaletto

Vanaf € 5.599,-

Slaapcomfort net als in een hotel

Net zo comfortabel slapen als in een hotel, maar dan wel uw ‘eigen hotel’? Het kan met de Serta boxsprings! Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Zo geeft u eenvoudig een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. Kiest u voor Serta boxsprings, dan kiest u voor een op maat gemaakte ervaring die perfect is afgestemd op uw voorkeuren en wensen. Zo heeft u de keuze uit materialen, kleuren en afmetingen, maar uiteraard ook het type matras, topmatras en eventueel de keuze uit een elektrisch verstelbare bedbodem. Zo kunt u de boxspring volledig op maat laten maken op basis van uw wensen. Het voordeel van een boxspring is dat voor een tweepersoonsboxspring verschillende matrassen gekozen kunnen worden. Ideaal wanneer de voorkeuren van u en uw partner verschillen.

Serta boxsprings: een grote speler in de hotelbranche

Serta is een grote speler in de beddenbranche. Wist u dat grote hotels als Hilton, Ritz-Carlton en Waldorf Astoria allemaal Serta bedden en boxsprings in hun kamers hebben staan? Zij bieden gasten alleen het beste en daar hoort ook een uitstekende nachtrust bij. Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur, zo ook de Serta boxsprings. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete, luxe en warme uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Serta één van de grootste merken is op het gebied van matrassen en boxsprings. 

De voordelen van de Serta Classico boxspring

Ontdek bijvoorbeeld de voordelen van de Serta Classico boxspring. Dit is een klassiek bed in een modern jasje. Speciaal vervaardigd om de kroon van iedere slaapkamer te zijn. De combinatie van uw favoriete stof en een super strak en recht hoofdbord, geeft dit bed een eigen look. Een warme uitstraling, maar toch een trendy keuze dankzij het gekleurde biesje. Ook is deze verkrijgbaar in een elektrische verstelbare variant. Voor de Serta Classico boxsprings zijn vele kleuren en stoffen beschikbaar om uw persoonlijke bed te creëren. Combineer de Serta Classico boxspring met een voetbord om het geheel compleet te maken. 

Serta boxspring kopen bij Van Manen

Natuurlijk hebben wij naast de Serta Classico boxsprings nog veel meer Serta boxsprings in ons assortiment. Wilt u een Serta boxspring kopen? Dan bent u in ieder geval verzekerd van luxe, comfort en het ultieme hotelgevoel in huis. Wilt u ook het beste voor uw slaapkamer? Laat u overtuigen door de voordelen van Serta boxsprings. Lees meer op onze website of laat u in de showroom informeren door onze adviseur. 

Onze merken