ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mérens boxsprings | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Mérens boxsprings

Mérens boxsprings vervaardigd van natuurlijke materialen

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Mérens Rembrandt Vlak

Vanaf € 7.395,-

Mérens De Ruyter Vlak

Vanaf € 7.395,-

Mérens Mondriaan Vlak

Vanaf € 6.895,-

Mérens Rembrandt Elektrisch

Vanaf € 8.895,-

Mérens De Ruyter Elektrisch

Vanaf € 8.895,-

Mérens Mondriaan Elektrisch

Vanaf € 8.395,-

Mérens Van Amstel Vlak

Vanaf € 6.895,-

Mérens Van Heemskerk Vlak

Vanaf € 6.395,-

Mérens Vermeer Vlak

Vanaf € 6.395,-

Mérens Van Amstel Elektrisch

Vanaf € 8.395,-

Mérens Van Heemskerk Elektrisch

Vanaf € 7.895,-

Mérens Vermeer Elektrisch

Vanaf € 7.895,-

De kracht van Mérens boxsprings

Mérens combineert natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Dát is hun kracht! Ieder bed is uniek en komt tegemoet aan uw wensen en voorkeuren. De fraaie afwerking zorgt ervoor dat de boxsprings niet alleen heel comfortabel zijn, maar ook nog eens een streling voor het oog. Wilt u altijd al een hotel boxspring kopen? Een goed bed is heel belangrijk en draagt bij aan de kwaliteit van uw leven. Door de individuele benadering komen Mérens boxsprings tegemoet aan uw wensen en verlangens. Elk Mérens product wordt met de hand gemaakt van de beste materialen. Zo heeft ieder model zijn eigen samenstelling en design. Bij Mérens bent u verzekerd van topkwaliteit en luxe. Een Mérens boxspring is dan ook een aanwinst voor elke slaapkamer!

Laat u inspireren door Mérens boxsprings

Zo is er bijvoorbeeld de Mérens Vermeer. Een nonchalant gestoffeerde bedcombinatie die modern en zacht oogt door een fraaie gedetailleerde afwerking. Deze boxspringcombinatie met topdekmatras wordt met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke, duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Een stukje ambachtelijk handwerk legt de basis voor een optimale nachtrust. Wilt u liever een minder strakke Mérens boxspring? Dan is er De Ruyter. Een Mérens boxspring van vorstelijk formaat en afgewerkt met dubbele stiknaden. Dit geeft het bed extra cachet. Deze Mérens boxspring ademt luxe en comfort en past uitstekend in een kamer met rustiek karakter. Ziet u uzelf al liggen in één van deze twee luxe Mérens boxsprings?

Mérens Vermeer boxspring

Luxe boxspring bed kopen van Mérens

U leest het al! Met een Mérens boxspring kunt u alle kanten op. En misschien slaapt u nog beter als u weet dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met Nederlandse grondstoffen en duurzame materialen om zo de uitstoot door transport te beperken. Wilt u een boxspring bestellen van Mérens? Bezoek onze showroom en wij vertellen u graag waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring bed. Welk bed ligt het lekkerste? Welke uitstraling zoekt u voor uw slaapkamer? Welke boxspring heeft u nodig voor een juiste houding en een goede nachtrust? Vertel ons uw wensen en wij helpen u graag verder. Zo kunt u binnenkort heerlijk slapen op uw Mérens boxspring van natuurlijke materialen.

Onze merken Boxsprings